Åh!

Mitt inlägg som jag skulle lägga ut igår gick inte! Jag blir så arg! Kom nyss hem från träningen och sitter just nu och äter :)


Tisdag

Kom nyss hem från träningen, nu ska jag äta nudlar! Den maten jag önskade! Ha det bra så bloggar jag imorgon, jag looovar!


Match

Kom hem efter match i Vadstena , det blev 13-8 till dom , men vi kämpade på bra! Trött bild


Önskecollage


linnea

Sitter framför tvn hos linnea , ikväll blir det mys!

linnea

Sitter framför tvn hos linnea , ikväll blir det mys!

Friday

Ska snart till Linnea och sova där , roligt kommer det bli! Hörs!


Morgonbloggar!

Freeeedag! Svårt det var att gå upp ur sängen idag då! Snart ska jag cykla till sally, massa bilder kommer nu!


Bakning

Patricia bakade sockerkaka, gott när man kommer hem efter träningen!


/

Aktivitetsdag i skolan, nu sitter jag och tränar på spanskaprov som är imorrn. Senare blir det träning!


Tisdag

Ska snart åka och träna , det ska bli kul. Har inte mycket mer att skriva, här är lite seriösa bilder...:)


Min dag i bilder


Matbloggar

Potatisgratäng och kyckling, och sen panacotta till efterrätt!


Matbloggar

Supergott!


Fritid?

Hej alla, jag tänkte börja med att be om ursäkt för jag inte blogga igår men jag hade ingen tid. För först var jag i centrum och köpte en till bieber tidning. Sen åkte jag hem , packade väskan och cykla till träningen . När jag kom hem var klockan halv 9. Och då var jag tvungen att duscha också. Sen gjorde jag matteläxan så jag hann inte. Men idag har jag inte gjort mycket , är så trött! Chicken nuggets till mat idag i skolan! Mums! Nu ska jag nog skypa , ses!


Random bilder


You are beutiful to me

Igår var jag hos mormor och morfar och åt mat och nu ska jag träna på engelska glosor som jag inte har tränat nått på och dom är imorgon, sen ska jag träna på NO:n . Kram!


Matbloggar

Då blir det tacos ikväll! Mums


finspångshandbollsklubb

nu ska jag duscha sen sätta på mig kläder sen ska jag åka med till norrköping oc heja på världens bästa handbollslag! ska inte vara med för att jag har ont i halsen och jag vill inte bli värre! pusshej!  

bästa!


L̶̶o̶̶v̶̶e̶ Me, respect me.

Tog fram min roliga sida!
Falska vänner kan ju ta och dra.


Tråkigt att va sjuk


Söta bilder!

Jag mår lite bättre!!!
Te är så äckligt! Men jag ska fortsätta dricka det ändå!


Aaaaah!

Hemma idag igen , det är sämre i halsen men jag ska göra allt så att jag ska kunna vara med på matchen imorgon! Nu ska jag dricka te och nått kolsyrat . Hörs!


HISS

1. Coca cola <3
2. Subway surfers
3. Socker
4. JUSTIN BIEBER! <3
5. Handboll


DISS

1. Att va sjuk
2. När man provar en ring i en affär och man inte får bort den från fingret!
3. Sånna som sminkar sig när man är sjuk för att lägga ut en "snygg" bild , jag menar, när man är sjuk ska man väll vila?
4. Prov
5. Personer som säger att dom hatar sina föreldrar bara för att man har bråkat lite, man älskar sina föreldrar ändå!


Åh!

Jag hatar det här, jag har skit ont i halsen och jag har feber. Den där j*vla sprutan! Åhh! Blir så arg!


Ont i halsen


Hej!

Onsdag idag och jag var med Johanna och Erica . Vi bakade och sålde muffins, tjänade 70 kroner så jag vart 23 kronor rikare! Men nu har jag kommit hem och idag tog vi spruta mot påssjuka (stavning)
Den gjorde inte lika ont som dom andra men den gjorde ont! Har ont i halsen men jag hoppas att jag inte blir sjuk!


Typ inte tid...

Hallå, klockan är ju rätt så mycket och det sved i hjärtat så jag var tvungen att blogga. Kom hem vid typ 3 för vi slutade halv 3 och jag var kvar ett tag i skolan. Sen kom Wilma klockan halv 4 och vi gick vidare till Maja (träningen var halv 5 , eller ja, vi trodde iallafall det ) så kom vi upp till aluceum och så fick vi reda på att träningen var halv 6. Haha! Så vi väntade där ett tag sen tränade vi . Så jag hade inte tid att blogga . Men jag vet inte...för jag har så mycket läxor och saker nu på dagarna så jag vet inte om jag kan blogga lika mycket som förut, ska jag ta en bloggpaus? Behöver svar! Vad tycker ni? Tack på förhand!


the dayy

åkte till johanna direkt efter skolan, och hämtade hennes pengar. sen åkte vi vidare till mig, så jag kunde hämta pengar, (emelie hade redan) sen åkte vi till centrum, vi gick typ i alla affärer, jag köpte farsdag present till pappa, och vi åt på grillen, grymt nice dag faktiskt, juste! vi har bytt platser också , och jag sitter brevid johanna, jag kommer inte stå ut, haha nejvars, det blev skitbra (yy) bildeeeer!

~ She is on top of the world

Åkte till Johannes mamma för att va med Johanna och Emelie. Vi gjorde inte så mycket mer än att åka till viberga. Skola imorgon då, slut på lovet :(
Bilder på min vägg...


/

Syster skulle skrämma barn på spökrundan i 24timmars i stallet :)


Helhet

Hej och förlåt för att jag bloggar så sent, har haft fullt upp, föööörlåt!
Jaja.. Det här är min dag . Ställde klockan , eller ja. Patricia skulle väcka mig för hon ställde hennes klocka (hon skulle med upp, hon skulle till stallet) sen väckte hon mig när klockan var halv 9 för Johanna skulle komma halv tio. Men sen somnade jag om och vaknade när mamma kom in och sa att klockan var 20 över 9 . Hoppade upp ur sängen och sprang till telefonen , 4 missade samtal. Hon ringde igen och då bestämde vi att hon skulle komma halv 11 istället. Åt frukost sen kom Johanna. Vi drog iväg till stallet och red lite barbacka. Sen kom vi hem och då skypade vi lite med andra och så, sen åkte hon hem och då skypade jag med lite folk igen . Sen tände vi ljus på farfars grav, rip älskade farfar, jag älskar dig. Sen följde jag med pappa och skjutsa syster och kompis till 24timmars i stallet. Kom hem och nu sitter jag här och kollar på tv! Här är bilder på mig och Johanna!


Matbloggar

Kvällsmat


Fredag

Skrittade lite på raijsa idag sen hem och duscha och satte sig framför tvn. Kollade på x-faktor och sen gjorde lite fredags "godis" . Bilder !


Torsdag

Tjo! Efter jag åt frukost duschade jag, satte på mig kläder och sen åkte vi iväg till Linköping.åt på IKEA och sen gick och kollade i affärer i ikanohuset . Köpte en tidning med världens bästa Justin . Puss!


Dagens visste du att.....


Godmorgon

Vakna precis nu, haha klockan 12 ? Haha! Ska snart äta frukost men bloggar mer sen, hejdå
Åh, underbaraste Justin <3


RSS 2.0