40 frågor om mig!

1. Vad heter du? Nathalie (natta)
2. Hur gammal är du? 13
3. Hårfärg? Brunett
4. Ögonfärg? Brungröna
5. Hur lång är du? Vet inte
6. Kär? Njae
7. Singel eller upptagen? Singel
8. Hur långt är ditt längsta förhållande? Vet inte
9. Dumpat någon? Ja
10. Blivit dumpad? Nej
11. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Omtänksamma, Snälla, roliga, söta
12. Vad har du för mobil? iPhone
13. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? - shoppa som bara den!
14. Favoritland? Vet inte faktiskt
15. Fovoritfärg? Lila, pastell färger oså
16. Favoritfilm? Nsn
17. Favoritbok? JGS
18. Intresserad av Killar eller tjejer? Killar!
19. Vad gillar du mest med dig själv? Inget faktiskt.
20. Vad gillar du minst med dig själv? mina lår, mitt ansikte, allt!
21. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan? oj, finns många! föräldrar och bästavänner
22. En person du älskar? Många!
23. En person du hatar? Hatar ingen :) därimot finns det folk jag ogillar!
24. Ut och festa eller myskväll?venne
25. Saknar du någon just nu? Ja!
26. Vad är det bästa som hänt dig? Konserten, och mycket mer!
27. Beroende av något? Mobilen,iPad , Internet,Facebook,Instagram.
28. Ditt livs största misstag? Venne
29. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Kan it välja en
30. Har du några tatueringar? Nej.
31. Piercingar? I öronen om det räknas.
32. Vem är mest lik dig? Bror på vad man menar!
33. Har du någon förebild? Näääee
34. Vad ska du göra idag? Det är kväll så ska snart sova.
35. Vad är det värsta du vet? Kryp / Insekter, hajar, ormar o Massa mer!
36. Vad är det bästa du vet? Vet inte!
37. Vad åt du senast? Klyftpotatis och grillad kyckling .
38. Vad vill du ha just nu? Kläder ,smink, mer VS och Justin!
39. Vem är din favorit kändis? JUSTIN BIEBER
40. Är du nöjd med ditt liv? Ibland, men jag kan ha dåliga dagar då Mitt liv suger fett!


Öland!

Hej, tänkte skriva lite nu har försökt att göra videos vid flera tillfällen men det går verkligen inte att ladda upp! Kom ju hit igår och det är verkligen jättefint här! Skulle till och med kunna bo här! Så fräscht och modernt. Kanske kommer upp nån "house tour" fast stugan så ni kan se hur det ser ut. Idag har det regnat. Imorse var det fint så vi va och bada på en bad plats där man fick ha med hundar och det hela var nämligen en kohage . Korna kom och det var skitläskigt. Det var typ över 20 stycken. Dom stallde sig glodde och vissa slickade på bilen. Haha! Sen har det typ regnat hela dagen, vid stugan. Vi åkte till Borgholm för att kolla lite, vi hann inte alls kolla länge men vi ska dit nån mer dag! Imorgon ska jag va hos Johanna och sen ska hon sova här. Ska bli grymt kul! Kraaam


10 sanningar

1. ibland tar jag på läppglans eller läppsyl utan att jag märker nått. haha, det är fel på mig
2. jag ÄLSKAR smink!
3. jag är verkligen morgontrött!
4. mitt högra öga är mindre än mitt vänstra, haha shit va piiiin
5. jag älskar o duscha
6. alla säger att jag är trög, ibland. inte alltid, hah.
7. jag använder typ aldrig parfym
8. jag har dåligt självförtroende
9. jag älskar mina vänner men saknar några som jag var väldigt bra vän med förut
10. längtar sjukt mycket till öland! 
gammalbild

borta bra men hemma bäst ღ

nu är jag hemma! okej, jag var hemma för typ 3 timmar sen men jaja.
i detta inlägg kommer jag att skriva vad vi gjorde på lägret och så.
vi kom ju dit på måndagen(vi=jag, Johanna och Emelie)
och då satte vi upp tältet och så, sen gjorde vi inte så mycket mer, åt och lite sånt.
sen på tisdagen fick man klättra back, eller ad man ska säga och det går alltså ut på att man ska försöka sätta på många läskbackar på varandra som möjligt medans man ska sitta på dom i en lina, jag är inte jättebra på att förklara men hoppas att ni förstod lite. (ingen utav oss klättrade, vi är fegisar, híhi)
och sen gjorde vi inte så mycket mer(vi äter ju och gör aktiviter varje dag så skriver inte det på varje dag)
sen på onsdagen så åkte vi på en banan bakom en ^^vattenskoter^^(stavade säkert helt fel men strunt i det)
och det var en utav dom roligaste sakerna jag har gjort, det var helt galet, jag var otroligt nervös innan men det var sååååååå kul att åka!
sen hade vi även bibelmorgon varje morgon och lägerbål varje kväll.
lägret var helt gryyyyymt! vill bara tillbaka och uppleva allt igen.
sen gjorde vi typ samma saker varje dag men det var så kul! och förlåt för jag upprepar mig, men är helt hyper just nu när jag sitter och skriver detta.
och det kommer snart upp 10 sanningar om mig för jag vill göra bloggen lite mer spännande nu när jag bara har gjort tråkiga inlägg. men ha det bra, love you guys ღ

Världens bästa vecka <3

Gultebo ❤


Härligt

Tja alla, tänkte bara skriva lite eftersom jag ligger i tältet och är sådär halvsjuk. Är ju på läger och allt har varit askul förutom idag, då jag kände mig jättekul, jag har galet ont i halsen och hostar, ont i huvudet och i magen. Har druckit vatten så nu mår jag lite bättre. Men imorgon ska vi hem och det är ganska skönt egentligen . Sen ska jag ju till Öland på lördag. Kramis


• T U R K I E T •


Frukost!

Hej, har precis ätit frukost. Jag åt rostad macka, ägg, feta ost, gurka och drack juice. Jag har tagit lite bilder på vad jag har ätit nån gång ibland men ska göra ett collage och lägga ut det sen så ser ni ungefär vad jag har ätit. Men idag vet jag inte vad vi sk göra, vi kanske badar lite i havet och sen går upp och lägger oss vid poolen, vet faktiskt inte. Men nu får jag säga hejdå. (Bilden är på ett avocado träd vid hotellets ena pool)


Tjatja!

Förlåt för jag inte har bloggat på typ as länge men internetet här är urdåligt , sitter just nu vid poolen för att få en liten gnutta internet. Jag har bränt mig as mycket! På axlarna, halsen, bröstet och på armarna! Så idag har jag badat med t-shirt! Inte sådär jättekul men jaja. nu ska jag hoppa i poolen, hare bra!


Min packning till Turkiet!

Va sociala på kik -> nattahaag


Johanna här!✌

Tjenare Johanna här!
Idag/kväll så gästbloggar jag till natta:)
Vi sitter här i soffan och äter choklad och typ inget mer :) imorgon ska vi inte göra så mycket! Men nu så ska vi kolla på tv så bye bye :)!


Haul!


Idag

Idag ska jag ju till stan! Och Johanna kommer hit snart så ska hon följa med tror jag. Det är inte säkert men jag tror det! Ha det bra, kram!


Mat


VIKTIG INFO!


Info!

Tänkte bara säga att jag åker till Turkiet på lördag! Har glömt och sagt det! Imorgon åker vi till stan för och handla det sista till resan! Jag ska bl.a. Köpa en till bikini! Men det kommer en video där jag berättar lite mer så håll utkik!


Lite snabbt


Friplock


snabbt

hejsan! tänkte skriva lite snabbt! min mobil är på laddning för jag upptäckte att jag hade dåligt batteri precis när jag skulle åka, ska möta emelie, johanna och emma! hare bra sålänge! puss!

Hej och förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering ett tag nu! Idag har jag paddlat kanot med mamma och pappa! Haha ja! Jag är töntig! Ahahaha! Det var för jag ska på ett läger som heter gultebo om typ en vecka ungefär (om jag inte är helt fel ute!) men då tror jag att vi ska paddla kanot och då vill jag inte vara as dålig och inte ens veta hur man paddlar, men det var ju absolut inte bara därför vi åkte o paddla men aa! Sen senare på kvällen åkte hela familjen(förutom Michelle) till älgsjön, vi beställde pizza och tog med dit och det var jätte gott! Men nu ska jag sova! Godnatt!


Minnen! <3

Älskar er as mycket! Så glad över att ni finns! Puss


Tjao!

Behöver nog inte skriva vad jag har gjort idag för jag la ju upp en video förut! Jag tror jag kommer fortsätta med det för jag tycker det är väldigt kul att göra videos och jag hoppas att ni tycker att det är kul att kolla på! Så om jag gör något speciellt under typ en dag eller så, alltså bara något speciellt så kommer jag nog göra en liknande video! Jag tycker det är kul men jag tror också att det kommer vara kul att titta på videorna när jag blir stor, det kommer nog vara kul att läsa med men tror det kommer vara kul att kolla på gammla videos! Men oj vad långt detta inlägg blev! Ska snart krypa ner i sängen! Massa kramisar!


Haul-dollarstore!

www.nathaliehaag.blogg.se


Min resa till Söderköping!

www.nathaliehaag.blogg.se


Oj

vart nått konstigt med collaget på förra inlägget som ni kanske såg. Det är en svart grej i mitten på hela bilden men här är den bättre bilden! :)


Gokväll!

Sitter här framför tvn med mina älskade föräldrar! Idag kom Michelle hem och hon hade med sig två victoria's secret och en sminkborste åt mig och jag är gaaaalet glad över allt! Känner att jag verkligen vill till London efter allt hon har berättat! Men på lunchen åt familjen på thairesturang och det var grymt gott! Sen har jag inte gjort så mycket mer idag! Vart ganska mycket ute för det har varit så varmt idag! Men vi hörs imorgon! För jag tror vi ska göra nått imorgon men jag vill inte gå ut med det här om det inte blir som vi har tänkt oss! Men här kommer ett collage med lite bilder ifrån dagen. Kramis!


Haul


Hej!

Fö ett inlägg såhär mitt på natten! Haha! Har inte haft tid att skriva idag! (igår) Har varit med Johanna hela dagen från klockan 1-2 till halv 9 på kvällen och vi gjorde lite videos och typ lagade mat osv! Det var as kul! Men ska nog snart sova! Godnatt!


Kolla!


Godnatt

Ställer klockan på 8 så jag vaknar skapligt och inte sover bort halva dagen imorgon! Men nu ska jag försöka sova fast jag inte är ett dugg trött! Kram!


tjjjaaa

försöker städa och fixa i ordning i mitt rum, det är galet stökigt så försöker få det lite fint! går inte så bra direkt. när jag ska byta låt fastnar jag vid datorn och orkar inte fortsätta städa, känner ni igen er? haha. men nu MÅSTE jag fortsätta! byeee!

Det jag har stoppat i mig senaste tiden!


Lite frukost

Vakna klockan 1 så åt frukost klockan 2 kan skriva receptet till detta!
Det ända du behöver är mackor, ost och smör. Först kavlar du mackorna och skär bort kanterna. Sedan lägger du ost på mackorna och rullar ihop dom. Sen lägger du i ganska mycket margarin eller smör i stekpannan och steker dom! Det är skit gott! Prova!


Jul. 01, 2013


RSS 2.0