Smink haul!

Gilla och kommentera! ✌️


Stan


Get ready with me!

Igen! Haha gör en till GRWM, hoppas ni gillade den!


Fredag

Hej jag tänkte skriva lite om idag, eller egentligen om igår eftersom klockan är över 12 . Men aa, asså jag kommer skriva idag fast det egentligen är igår men jaja. Idag så är det ju fredag! Engelska, Idrott,spanska, no o matte. Rätt chill o sluta 10 över 2. Va dock i skolan till 10 i tre  men jaja, haha. Dagen var as rolig o så! Efter skolan åkte jag o köpte godis med Michelle, det är ju fredag? Heh. Sen redigerade jag en video som ligger uppe på youtube nu . Mamma o pappa monterade ihop våran nya soffa , som är jättesnygg! Men sen har jag inte gjort så mycket mer, jo. Mamma o pappa orkade inte laga mat så vi åt pizza , kebabpizza och kebabrulle! Skiit gott, kollade på idol och inatt ska jag sova hos mamma, pappa ska upp 5 imorgon för att jaga så det blev så, hihi, men godnatt! 










Världens bästa dag!

Hej Alla! Förlåt för dåligt bloggande men jag har inte orkar osv. Idag var jag med världens bästa brudar! Emma, Lisa, sajje, Rocca , Kristina och Matilda , och det var sååå himla kul . Vi gjorde lite allt möjligt! Vi gick runt, vi åt glass, kollade på tv och körde snurra flaskan. Det var bara så sjukt kul! Det måste vi verkligen göra om! Ska snart sova , godnatt!








Info!


Outfit

Tröja : lager 157
Byxor : carlings(drdenim)








Liten natta gör videos

Hahaha, det var typ 3-4 år sen!


turkiet bilder

 
 

Review, first impression!


Hej bloggen!

Skolan idag var as rolig som vanligt, brandlarmet gick . Men det var bara en övning så aa, men läskigt var det iaf, och jättetrångt när alla skulle ut. Men efter skolan var jag me Sofia och Tilde, vi hade aaaaas Kul! Vi åt pizza, eller jag åt kebabtallrik men jaja. Sen gjorde vi lite andra saker men det var jättekul! Kom hem typ halv 10, men ska iaf försöka sova nu, även fast jag inte är trött! Men jaja, godnatt bloggen!







Outfit







Halloj

Idag var jag med Sofia, efter skolan då. Skolan idag var jättebra, som vanligt . Bara äääälskar min klass! Haha fet vet ni nog redan! Men jag hoppas att ni har haft en toppendag! Ska försöka sova nu för ska upp extra tidigt imorogn..godnatt!







Hej egopics
















Mina IPhoneskal!


Idag

Hejsan! Dagen idag har varit sjukt bra. Som typ alla andra dagar ni på sistone! Jag bara ääääääälskar min klass! Vi kan fan inte ha roligare på lektionerna, och om nån i klassen läser så vill jag att ni ska veta att ni äger! Längtar verkligen till imorgon! Kanske inte världens roligaste lektioner , och vi slutar en timme senare alla andra, så kommer det ändå va roligt  för jag kommer få träffa min underbara klass. Sen har vi dessutom håltimma, då ska vi till netto, åh jag är så glad för jag har alla i min klass! Längtar som bara den. Så ska sova så jag vaknar till en ny dag, men dig var jag med Sofia. Hann komma hem, äta, sen tänkte jag göra en video men då fråga Sofia om vi kunde va så videon kommer nån annan dag! Tänker inte avslöja vad för video men den är förfrågad iallafall. Hoppas ni haft en superbra dag. Bjuder på lite bilder ifrån dagen!






Ullaredshaul del 2

Sjukt efterfrågad video, hoppas ni gillade den :)


Världens bästa skoldag!

Älskar er världens bästa klass!


Blöt tjej här










Halloj!

Ska göra min ullaredhaul nu, på systemkamera! Som jag ska lägga ut på youtube så ni går hålla utkik! För er som har glömt vad kanalen heter, den heter  -> nathaliehaag <- 

Hello bloggen!

Har absolut inte haft tid att skriva idag. Vaknade vid 9,10 tiden och klockan elva var jag iväg med Sofia. Vi drog upp till grosvad för att kolla på skol OS. Vi var inte med och tävla, men vi kollade. Vi va där till klockan 4 typ. Sedan var jag med Sofia efter. Var med henne till halv sju nånting, åkte hem, kollade lite på videos och sedan åkte familjen bort till Michelle och Dennis (syster och hennes kille) där åt bi tacopaj, den var jättegod. Glömde tyvärr att ta bild men jaja. Men sen klockan halv 9 träffade jag Sofia och jag va med henne till typ 5 över 11. Så har verkligen inte haft tid. Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga ögonen och sova. Imorogon kanske jag ska va med Sofia och några andra. Men ni får ha det toppen, kram!

O


Idag

Hejhej! Direkt efter skolan åkte jag, sajje och Sofia till netto för att köpa godis, så vi gjorde det sen va vi typ hela dagen, eller sajje skulle hem typ 4-5. Sen skulle jag hem och äta vid 6-7 tiden. Sen var jag och Sofia till typ 9, halv 10 . Just nu sitter jag och tittar på film med Patricia. Jag vet inte riktigt vad den heter men den är iaf väldigt bra hittills. Kramikram



Ullaredshaul del 1!


<3
















Hej bloggen

Idag hade vi friluftsdag. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli! Man tävlade i klassen och det var olika stationer. Dom tio bästa fick poäng. Så den med mest poäng, ifrån varje klass. Gick vidare till en typ semifinal där man mötte varandra, jag fick vidare ifrån min klass men jag ville inte va med i finalen så en annan tog min plats. Ska göra min ulldshaul nu, på videofyme. Kommer göra en på youtube också men det blir nog senare. Hallen kommer upp här, så ni vet :)

Ullared


Hotellrummet


Home

Är hemma från skolan nu, eller har varit det ett tag sen. Har gjort nudlar, så sitter och äter det nu. Idag hade vi SO prov, i geografi, det kändes bra, var inte alls svårt. Men imorgon är det friluftsdag i skolan, känns mindre kul men ja. Kom ju hem igår så vart väldigt sent så hann inte blogga. Kommer nog en ullaredshaul sen för det är så många som vill att jag ska göra en. Ha det braaa


Outfit








Random


Frukost


Info från hotellet!


Nobody's perfect

Hej alla! Sofia var sjuk idag, men jag och saeideh cyklade tillsammans till skolan och vi hade idrott 20 över 9, så värsta sovmorgonen! Skiitskönt! Men jag mötte saeideh tio i 9! Sen hade vi lite andra lektioner, spanska, no och matte, tror det var alla lektioner. Men det har varit en bra dag iaf! Har bara längtat till dagen är slut men aa, hahah! För idag ska jag ju åka till Jönköping! Ska ju sova där inatt sedan ska jag vidare till Ullared imorgon! Längtar sååååå mycket! Förresten , älskar nya blogg.se! Har inte hunnit undersöka så mycket men älskar det hittills, om du inte har nya blogg.se så uppdaterar du bara appen! Men bloggar nog mera sen!krAmis


Hej allesammans!

Tänkte skiva lite snabbt, ligger i sängen just nu. Ska inte sova än för börjar klockan 9 imorgon! Sjukt skönt! Ligger och skriver med vänner, kollar igenom min kalender och skriver dit saker på min ullaredslista! Duschade och bäddade rent förut! Otroligt skön känsla när man både är ny duschad och har en nybäddad säng! Åh! Men tänkte lägga in en bild på min kalender, kram och godnatt sålänge!


#igår


Hej alla gulliga personer där ute!

Tänkte be om ursäkt för dålig uppdatering. Sov med Sofia och Bella i tält inatt. Vi trodde det skulle va kallt men vi svettades inatt. Vi som på min tomt och jag är typ as trött nu! Men vi va hela dagen igår och har typ varit hela dagen idag. Ska va med dom snart igen tror jag! Kanske gör en video! Men hoppas ni har haft en underbar helg! Det har jag! Och på tisdag är det studiedag och ULLARED! Går inte o beskriva hur glad jag är! Hihi! Men bloggar kanske mer sen! Kramkram!


10 sanningar om mig!

1. Jag älskar tuggummi
2. Musik är det bästa som finns
3. Jag älskar min mobil!
4. Jag är väääldigt morgontrött!
5. Jag går inte ut utan smink, typ
6. Älskar o ha strumpor
7. Har väldigt ofta fläta efter jag har duschat.
8. Jag ÄLSKAR coca cola
9. Jag duschar varje dag
10. Jag saknar mitt gammla hår nått otroligt mycket.


You don't know what you got til it's gone

Hej alla söta! Ska berätta lite om idag! Drog till Sofia och Bella runt 4-5 tiden. Sen kom Jenny och Emilia. Det var jättekul att träffa Jenny igen, va jätte länge sen! Men vi va med några och tillbringade nästan hela kvällen tillsammans med dom! Kom hem halv 10. Men det är ju fredag så! Imorgon ska jag nog köpa godis med Michelle. Sen ska jag nog va med dom imorgon med. Ska bli kul! Men vet ni?!?! Snart ska jag till Ullared! Omg, är helt hyper! Lääängtar som bara den. Men nu ska jag sluta skriva. Kanske kommer upp sanningar sen! Kramisar!


halloj!

idag har jag varit med sofia och bella sen var vi med några andra också, en liten stund typ. men ska snart hoppa in i duchen, förlåt för det intekom upp några bilder på håret men ska försöka fixa det efter det här inlägget, men imorgon är det FREDAG! sjuuukt skönt o jag längtar redan! har spanska och engelska glosor till imorgon men tränade på dom nyss, som vanligt glömde jag båda gloserna i skåpet igår , hehe. tur att jag har vänner som är mer ordentliga. men hoppas ni haft en toppen dag! det har jag haft, var ju jättevarmt förut så satte på mig shorts, men ha en fortsatt bra dag, lägger nog ut bilder på håret sen, kramiiisar!
jag och johanna på öland.

Färgat!

Har färgat mitt hår! Vart lite ljusare, ska bara föna så lägger jag ut en bild sen!


Inspiration!

Mode -


Inspiration!

Texter -


#Yolo


ULLARED!

Ullared är bokat! Mamma och pappa har bokat hotell så vi ska sova på hotell måndag till tisdag så ska vi till Ullared på tisdagen!! Ohyeah! As lycklig!


Hejsan alla!

Sitter just nu och äter mellanmål för kom hem nyss, från skolan alltså ni som inte förstod det, :) försov mig idag. Haha jag börjar ju nio på måndagar (fast börjar ju idrotten 20 över)och jag vakna 7 så jag somna om och vaknade kvart i nio! Och som sagt så börjar idrotten tjugo över och så jag var ändå inte så jätte sen men vi skulle inte ha idrott för idrottsläraren var hemma så vi läste och jobbade med eget arbete istället, vi fick även sluta den lektionen tidigare så det var bra. Men dagen har varit jättebra! Nu ska jag äta klart , kram!


RSS 2.0