Dukat och klart för ikväll!







Matteprov

Hejhej, sitter här och har precis gjort klart mitt matteprov. Får inte gå innan halv.. Men jag vart klar 10 över. Så det är därför jag skriver för jag har så himla tråkigt! Provet var ganska lätt faktiskt, trodde det skulle va mycket svårare! Efter matten har vi engelska, har inte tränat på glosorna , haha ha de bra så hörs vi sen! 👏




Duschar

Hej hej bloggen, just nu står jag i duschen,haha. Har ju varit med Lisa idag och tränat på en dans och gjort lite gymnastik saker på studsmattan. Det var jättekul , så jag var tvungen att duscha. Jag har även gjort klart min insändare som jag skulle skriva rent, så det känns bra, men något som känns mindre bra är att vi har matteprov imorn och jag är så sjukt nervös och vill bara att det ska vara över, haha. Så önska mig lycka till ;) Men nu ska jag duscha klart sen ska jag sova, godnatt! 
Grym bild.


Träning med bästavän nu!






Lördag

Hejsan, idag har jag varit med Lisa och ejlitz, vi va i centrum och solade sen drog jag hem typ klockan 6 för jag skulle sminka min syster, det var jättekul och jag hoppas att hon blev nöjd. Sen träffade jag Lisa och va med henne till typ klockan 9. Imorgon tror jag att jag ska va med Tilda och Linn. Men vi hörs! Godnatt! <3


Säger godnatt

Imorgon kommer det upp en video på min dag idag! Har varit en sjukt bra dag! Godnatt! Är världens tröttaste! 



Snabbis, godnatt

Hejsan hoppsan! Tänkte bara skriva ett kort inlägg för klockan är ju ganska mycket och jag är jättetrött! Men iallafall, vi började morgonen med att dansa, en annan skola kom till våran och vi dansade en dans tillsammans,det var faktiskt ganska kul! Fast det var synd att den andra skolan inte var kvar så länge för vi hann bara prata i typ 5min. Men sen så hade vi vanliga lektioner osv. Sen efter skolan kom Tilda och Celina, dom väntade på mig ett tag. Sen så cyklade vi iväg till Elin, sen cyklade vi till Celina och var där ett tag. Jag skulle egentligen göra en video på hela dagen men min mobil dog när jag va i skolan så kunde inte filma så mycket mer! Imorgon är det fredag vilket är sjukt skönt! Men imorn ska jag va med först Lisa, sen Tilda och Linn, det ska bli kul! Sen på lördag ska jag va mes Celina och Elin, det ska också bli kul! Godnatt allihopa! 
Gammal bild på mig,Tilda,Linn och Lisa<3

Måla naglarna nu






Hemma nu!




födelsedagspresenter

detta fick jag utav min grymma vän saeideh i födelsedagspresent! har inte varit med henne på hela lovet så fick det nu! vart super glad för sakerna! tack så jättemycket saeideh!
 
 

Jättekort video från idag!

Glömde och filma! Men gilla/kommentera för fler sånna här videos när jag filmar en hel dag liksom!


Hej bloggen!

Idag var jag med Sofia och Lisa, vi åkte longboard och det var hur kul som helst! Har ställt klockan imorogn, på 9. Ska upp, sen ska jag va med Sofia och Lisa, tror att vi ska åka longboard. sen klockan 2 ska jag va med Tilda och Linn! Ska bli super kul, vi ska nog spela fotboll med några andra, sen typ köpa glass osv. Men tänkte göra en video på hela dagen imorgon! Om jag kommer ihåg och filma då! Men jag lägger nog upp videon här då! Men ni måste jag sova! Godnatt! <3



tårta

mamma bakade denna tårta till min födelsedag och jag tycker verkligen att den är jätte häftig.vet faktiskt inte hur hon gjorde den men det var jätte cool! regnbågstårta!

bilder från idag!


 

torsdag

hejsan allihopa! idag har jag varit hos min moster nästan hela dagen! gosat med roffe och umgåtts med kusinerna. det var jättekul! imorgon ska vi dit egen och äta påskmiddag! kanske tar med kameran så det kanske kommer lite bilder! sedan efter vi hade varit hos min moster stack vi ut i skogen och gick en sväng med hundarna. det regnade lite men det var endå kul och busa med dom! sen åkte vi hem och då hade pappa lagat mat som vi satte oss och åt!bilder på det ser ni längre ner! men nu måste jag nog sova! god natt!
 
 

födelsedagspresenter

är verkligen jätte glad över allt jag fick, så tack så jättemycket alla som gav mig något!
Det jag fick var...
 
babylips av mamma & pappa
skor av michelle
massa pengar av släkten och mamma o pappa
läppglans av ejlitz
body butter av lisa
sminkborste av lisa!
nagellack av ejlitz
fick även välja om jag ville ha glossybox eller om jag ville ha något annat för 700kronor som mamma och pappa betalar! <3
 

dagens outfit ツ

skor:vans
tröja:kimstore
byxor:ginatricot
iphoneskal:glitter

Mat på Ikea




vår/sommar outfit!

ryggsäck: victoria's secret
 
solglasögon: ray ban
 
iphoneskal: casestore.se
 
shorts: hollister
 
t-shirt : Abercrombie and fitch
 
armband : modemedia.se
 
skor : nike air max
 
 

Mat





14år idag!

idag fyller jag 14 år! så tänkte fira det genom att lägga ut lite gamla bilder på mig! haha!
 
 

Grattis i efterskott bästa syster

Hade så mycket att göra igår så hann inte skriva! Grattis i efterskott :)
 

craycray & nordicfeel

craycray, 79kr
craycray, 79kr
craycray, 89kr
craycray, 69kr
craycray, 99kr
craycray, 79kr
nordicfeel 89kr
nordicfeel. 95kr
 

bilder från kalaset

 

Godis söndag



leave the world behind you

 
hej allihopa! bloggar med min ipad men skriver på ett tangentbord. haha papa köpte en sak som man kan sätta in i ipad/iphone sen kan man sätta i tangentbord. så nu är det mycket lättare att skriva. aja, i fredags vaknade jag med värsta förkylningen, va med lisa hela torsdagen och jag hade redan då väldigt ont i halsen. men jag trodde att det vara var tillfälligt, men när jag vaknade upp i fredags hade jag ont i halsen,huvuet och var hostig. så jag kunde inte gå till skolan. det var väldigt tråkigt för det var ju liksom sista dagen innan lovet så jag hade jätte gärna gått till skolan! men det var synd. igår så var släkten här. jag fyller ju på tisdag och patricia fyller imorgon(måndag) så släkten firade oss osv. vi fick pengar och jag är jättetacksam för allt jag fick :) mormor gjorde även en jättefin tårta! tog kort på fikat men bilderna kommer upp  nån annan gång! aja nu måste jag faktiskt fixa mig för vi ska snart iväg till stan! bloggar mer ikväll förhoppninsvis! kramissss



Ute o går




Mamma har bakat









Mat




Muffins med bästavän


Mitt hår, är super nöjd!




Idag

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på top model.har gjort jättemycket kul idag! Först tänkte jag bara säga att jag va med Lisa hela dagen igår, och det var jag även idag! Fast direkt efter skolan cyklade vi till en frisörsalong för jag skulle klippa mig och färga håret! Så jag gjorde det och jag blev sjuuuukt nöjd! Mycket bättre än innan för nu har jag färgat bort min utväxt.det kommer bilder på håret sen. Men efter det åkte vi hem till mig och öppnade mina paket som hade kommit! Bäställde 6saker från craycray och 2 saker från nordicfeel, är obeskrivligt nöjd Asså! Spelad in en video på det så den kommer väll upp här i helgen eller nått! Om jag inte tar kort och lägger upp istället. Men är sjukt nöjd över sakerna. Jaja , imorgon slutar jag 1 vilket är hur skönt som helst! Kramisar!




Mat




Super glad!

Hej alla! Idag har jag hunnit med ganska mycket, var i stan med mamma,pappa och Patricia. Mest för att mamma skulle köpa en jacka och sen skulle jag prova ett par skor, men jag köpte bara en sak i stan! Och jag kan tyvärr inte lägga ut bild på den för jag ska få tröjan när jag fyller! Det är ju inte alls långt kvar! Fyller ju den 15 april! Men sen har jag även hunnit lägga 2 beställningar som är jag sjukt glad över! Avslöjar inte från vilka hemsidor jag har beställt ifrån och vad jah har beställt än! Men jag tror jag kommer göra en video på sakerna när jag får dom! Imorgon har jag även sovmorgon till 9! Sjukt skönt! Har bara roliga lektioner imorgon också så det ska bli kul! Haha . Godnatt sötisar!  
Testade även den nya Magnum glassen idag! Sen åt vi på Max!

det jag köpte för några dagar sen!

 

mitt rum

 

Städ dag!



Smutsig spegel

Trött

Hejsan allihopa! Just nu ligger jag i min säng och är sjukt trött!idag har jag hunnit göra en massa skoj! Direkt efter skolan åkte jag till Lidl med Lisa,Lovisa och Sofia, dom allra bästa! Och om ni läser detta just nu, vill jag bara säga att jag älskar er otroligt mycket! Men efter vi hade varit på Lidl åkte vi till lekparken och lekte lite,haha. Sen åkte vi hem och då fick jag en ide att jag ville göra en klädhängare, haha jag vet att jag är konstig . Men jag kände att jag ville testa och göra en och då var pappa snäll och hjälpte mig! Så när vi hade gjort den fick jag lust att möblera om oså i mitt rum. Och då gjorde jag ju de. Så nu ser mitt rum helt annorlunda ut! Men jag är så grymt nöjd! Ska försöka att ta lite kort imorgon! Får se om jag hinner! Men jag flyttade över alla kläder som var i min byrå,till min garderob så nu är garderoben helt smockfull,haha! Men nu måste jah faktiskt sova för jag är så himla trött! Kram & godnatt <3


Mat




Snickrar






Arg

Hej alla! Är fett arg nu! För det är typ världens längsta kö till matsalen och maten är slut! Blir så jävla irriterad på skolan! Åå vad jag hatar skolan! Men nu har vi gott ner till medley och väntar på våra paninis, ska bli så gott! 




Hej sötisar!

Idag är det torsdag! Gud vad veckan har gått snabbt! Imorgon är det ju redan fredag igen! Så obeskrivligt skönt asså! Men iaf, idag kom jag och Patricia hem samtidigt. Vi åt tillsammans oså. Sen kom mamma och pappa hem,dom hade varit ute och gått med mina(våran hund) sen väntade vi lite på Michelle och när hon kom hem åkte vi in till stan! Vi hann inte gå så länge men jag hittade i allafall 3 saker, älskar verkligen att shoppa!önskar att man hade obegränsad budget,haha! Men vi ska nog in till stan nån mer gång snart, och det ska bli riktigt kul! Har inga planer för imorogon,kanske ska stanna på netto för att köpa lite godsaker med Lisa. Det är typ som en tradition,haha. Lägger upp bilder på det jag köpte i stan idag imorgon! Puss!
Senaste bilderna jag har tagit,världens bästa vänner.älskar er<3


kortis

 
hejhej! tänkte bara skriva en liten kortis, ska snart ut med sofia.har egntligen ganska många läxor, men ville inte tacka nej! läxor är så sjukt tråkigt! jaja, idag slutade jag 1, så jag har hunnit redigera en video som jag ska lägga upp på youtube snart! förlåt för jag inte blogga igår, hann med jätte mycket, va med lisa o sofia, boka klipptid, gå till min syrra, fika och göra en video! fast han dock inte blogga! men känner att jag vill göra videos istället för o blogga för jag har nämligen fått över 1000 följare på videofyme!är jätteglad verkligen! ska göra en tackvideo snart, tror att jag kommer lägga upp den här för den kommer nog bli ganska rolig,hehe. men nu ska jag till sofia, vi hörs!byeebyee
 

Redigera video nu då!




Mot syster




RSS 2.0