Mat!







Mar med systrarna!





Härligt <3







Nu är gipset borta! :)






i love my shoes ♡

 
 

Gips och nya skor

Hejsan! Igår hände nått väldigt tråkigt, nämligen att jag ramlade av studsmattan och landade på armen. Hade jätteont igår men vi bestämde oss för att inte åka in till akuten för då skulle vi fått sitta där hela natten typ. Men jag sov med det och det gick ganska bra, jag somna direkt men vakna klockan 6 :( men sen ringde mamma sjukhuset i Finspång, jag duschade, åkte dit och vart hänvisad till röntgen i Norrköping, då tog vi bilder oså och sen sa dom att dom inte såg nått men dom tyckte det var konstigt att det gjorde så ont. Så dom tog in massa läkare osv och då sa dom att bi skulle gipsa. Så nu har jag gips och ska ha det i en vecka! Jag valde i lila , det är supersnyggt! Om det inte Är bra igen om en vecka, så ska vi tillbaka dit. Men sen var jag hemma en stund och sen kom Dennis och lämnade våra skor! Skorna har funnits på posten länge nu men Dennis var tvungen att hämta ut dom för han typ beställde från honom, ganska komplicerat men aa, och han har varit bortrest så han kom hem igår och kunde hämta dom idag. Så det var jättekul och jag kunde ha dom och är enormt nöjd. Dom är sjukt snygga! Aja nu är det sent och vill sova lite efter en jobbig dag, haha hejdå! 


Bilder från resan(bara mat o dryck)















Vart jag var

Har ju inte skrivit att jag var i Helsingborg från i söndags till i onsdags, vi bodde på hotell där och en dag var vi även i Danmark och Tyskland. Har filmat det och ska lägga upp det här när jag har tid :) kommer även lägga upp bilder därifrån som jag har på mobilen strax. Men kamera bilderna kommer jag nog göra en video av. Var även och shoppade, badade, åt osv också! Super rolig resa! :)



Fika






Sova i min egna säng <3




Mot Willys med Lisa👍





ont i halsen

finaste hund,jag älskar dig.
hej! kom hem från moster för ett tag sen. vi åt jättegod mat och pratade osv. har haft ont i halsen hela dagen idag och hade även ont igår med, och känner mig fortfarande inte helt 100. så jag kunde tyvärr inte följa med lisa och bada imorse men hoppas att vi kan göra det nån annan dag! så tråkigt att bli ''sjuk'' nu när vi har bokat in roligheter! :) men hoppas att jag blir bättre snart. jag filmade en video idag men när jag skulle redigera tyckte jag att den blev så dålig så jag får väll spela in den igen imorgon, hahah vad jobbigt! men hoppas att ni haft en bra dag, ska snart krypa ner! kram!
 

Frukost



VIKTIGT

Fråga helst på kik! Puss


Stan med systrarna!






❤️smothie challange med Lisa ❤️

Gilla & kommentera


Utflykt





Hellu, idag har jag, mamma och pappa varit runt i nästan hela Östergötland,haha! Först var vi och åt på mcDonalds i Motala, sen åkte vi till nått ställe och kollade på möbler, sen åkte vi till nått ställe där dom gör cider osv. Sen åkte vi till Cloetta och Hemköp. Sedan åkte vi och doppade oss i någon sjö vilket var as skönt eftersom det har varit jättevarmt idag! Sååå skönt! Äntligen lite sommar väder! Efter vi hade kommit hem från utflykten så åkte vi till farmor och åt! Supergott! Iaf, Dagen har varit jätterolig, jag gjorde faktiskt en video som kanske kommer upp här ikväll! Men på Hemköp fick jag en snapple och en Cola av mamma och pappa och jag provade den nyss för jag hade aldrig testat snapple, det är en dricka för er som inte vet det. Hihi. Men jag testade den nyss som sagt, och den var as god! Påminner mig om nått jag druckit innan men vet inte vad,haha! Men snart ska jag sova och imorgon ska vi nog åka och bada om det blir fint väder! Kram!

Jobb





Sorry

Hejhej, det var typ 100år sen jag skrev . Det har hänt massa men i söndags var vi hos Michelle och firade henne för hon fyllde 21 i lördags! Imorgon ska jag och patcia jobba, ska snart sova klockan är ju ganska mycket, haha! Godnatt!


RSS 2.0