sminkbord

 

Tisdag


Hejsan idag är det tisdag och det har varit en helt okej dag faktiskt. En vanlig skoldag liksom,haha. Efter skolan träffade jag Tilda och Linn lite, dom kom till våran skola ju, eftersom det är tisdag. Men då pratade jag med dom oså. Sen skjutsade Tilda mig en bit tills dom skulle åka, då följde jag med Sofia och minna. Och vi var lite ute och satt och lekte i lekparken,haha! Nejmen jag frös så sjukt mycket förut, det var så himla kallt! Det blåste as mycket fast det var ganska soligt, kanske har jag blivit van med värmen så jag tycker det är kallt när det blåser lite? Det är marknad på fredag! Det tråkiga är att det kommer regna då.. Men vi hörs imorgon nu ska jag krypa ner i sängen för jag har precis duschat, kramis! Tror att det kommer 5 sanningar om mig ikväll eller imorgon! Puss 





is te ♡

igår köpte vi hem det här is ''tet'' eller aa, haha! när jag dricker vanligt te brukar jag alltid vänta tills det blir kallt för jag tycker det är godare då, så då tänkte jag att jag kanske va en is te person,haha. ochjag har velat  testa det ganska länge så jag frågade mamma o papa om vi kunde köpa hem det. vi köpte i persika för jag älskar verkligen persika, jag vet inte varför men bara äälskart. jag tyckte den var suuper god! jag och Patricia drack nästan upp hela paket precis när vi öppnade det! haha. men det ser i alla fall ut såhär, det är köpt på willys. testa!
 
 

ULLARED


outfit ❤

 
 t-shirt: Ullared
shorts: Ullared
halsband: cubus
skor: vans

sponsrad ♥

i torsdags fick jag hem ett paket ifrån puss.se . jag fick tre smycken som jag verkligen äälskar! dom är så sjukt fina och dom är superfina till sommarn! jag är jätte glad över dom här sakerna och vill tacka puss.se för att dom skickade dom här sakerna! jag tycker verkligen att ni ska kolla in deras hemsida för dom har jättemånga olika smycken som är jättefina, frakten är hur snabb som helst! så det är superbra!
 

mamsis dag! ♥

 
heejsan! igår var jag i Linköping hela dagen, först kollade vi på hund,sen köpte pappa nått till bilen, sen var vi på Cloetta, sen ikanohuset, och slutligen ikea. det var jättekul men dagen gick så himla fort! jag köpte ett sminkbord på ikea som jag velat haft super länge, sen köpte jag avslutningskläder i ikanohuset. så det var en lyckad resa! idag var vi och åt hos mormor och morfar, för det är ju morsdag. jag vill bara säga grattis på morsdag till min älskade mamma, hon är världens bästaa men vi åt där iaf och det var jättegott! sen så har jag varit hemma hela kvällen, har tränat lite på spanska provet som är imorgon, har även 2 engelskaprov imorgon. så 3 prov på en dag, kuuul, eller inte..men det är bara att bita ihop dom sista dagarna för det är ju snart sommarlov! så himla skööönt! nu ska jag fixa kläder till imorn osv. ha det braa! kramis! 

dagens outfit

linne:primark
kofta:ullared
shorts:bikbok
halsband:ur&penn

En massa minnen

















onsdag!

tja tja! idag har jag varit med lisa, vi hade en annorlunda dag idag, inga vanliga lektioner, först på morgonen kollade vi på film, det var om Finspång och vi kollade i typ 2 timmar, och filmerna var sjuuukt dåliga! det var jätte tråkigt.sen hade vi ett litet matte test och det gjorde vi bara i 5 minuter så man vart jätte stressad!men sen drog alla 7or till slottet och vi gick runt där lite och kollade på lite olika saker, det var också tråkigt men det var iaf bättre än vanliga lektioner, jaja innan vi började så åt vi på grillen och det var suuuper gott. bloggar på datorn så kan inte lägga ut bilder. men sen slutade vi i centrum så vi gick runt lite och kollade i olika affärer osv och sen köpte vi aloevera drycken med smak av mango, den är såååååå himla god! men sen var jag med lisa hela kvällen, sen skulle jag hem och kissa och när jag kom in sa mamma att jag hade fått post! och vet ni? då hade jag fått mitt sponsrade paket som är ifrån puss.se . jag var så sjukt himla glad.haha alltså fråga lisa, jag typ dog. men jg öppnade det inte då för jag ville göra en video när jag öppnade det! så jag drog hem till michelle och filmade in en video med hennes ipad, sen åt jag hos henne, det var jätte kul att prata med henne för vi gör inte det så ofta. sen kom jag hem och nu måste jag duscha, fixa kläder till imorn osv. så jag måste  dra nu! ska fota sakerna jag fick imorgon eller nått för michelle lånade en sak utav det jag fick så jag kunde inte fota det liksom, haha men ha det så bra! hejdå! förresten förlåt om jag skriver lite konstigt men jag har så himla bråttom!kram!
fin bild på mig o lisis <3
 

♡♡

 

random bilder

 
 

Ääälskar denna outfit!

tröja:ullared
byxor:ginatricot
skor:vans
 

Sorry

Hejsan! Det var längesen jag bloggade och det ber jag om ursäkt för! Har inte haft tid! Jaja! "Överraskningen" var att vi va i Ullared, och där var jag i onsdags och det var superkul! Älskar och shoppa! Vet inte om det kommer upp bilder på sakerna här, vill ni det? Det kommer iaf komma upp en video som jag gjorde påvägen dit osv. Igår kom bästa Tilda och Linnea till våran skola och vi gjorde inte så mycket men sen vid typ 4 åkte jag hem och fixade en sak. Men idag är det ju fredag och då kom Tilda och Linnea till skolan igen och vi skulle egentligen ha varit med en person men vi va aldrig med hen,haha. Sen stack vi till centrum och hängde där till typ klockan 6-7 kanske? Vet faktiskt inte min mobil dog. Men jag har iaf haft jättekul idag. Imorgon ska jag va med Tilda sen kanske vi är med några andra också! Men det ska nog bli superkul! Fick även en sjukt bra nyhet idag, är så obeskrivligt glad, kan inte säga vad det är men det kommer jag säga framöver när man ver hur det blir och så! Ha det så bra så hoppas jag att vi hörs imorgon!




Tisdag

Hejsan bloggen! Det här blir ett väldigt snabbt inlägg för jag måste verkligen sova! Idag har jag varit med Tilda och Linn. Det var superkul och jag hoppas att vi kommer göra om det nån gång! Ja dom är superduper coola och jag kan länka deras bloggar någon annan gång. Jag ska iväg imorgon,jag ska upp klockan 5 :o men jag hör av mig imorgon vart vi är osv. Nu vart ni nyfikna va?haha;) vi hörs väll imorgon för nu måste jag sova! Kramkram
Finfina bilder från idag!

Taggad för imorgon!





Mat






måndag igen..

som rubriken lyder så är det måndag igen,aa ni kanske redan visste det men aaa. fick börja åtta fast jag egentligen skulle ha börjat 9 för jag var tvungen att göra ett prov, men det gick ju bra ändå. känns så skönt att vi inte har några mer prov innan sommarlovet, eller vi kanske har det, vet ju inte om någon lärare kommer typ dagen innan och säger att vi ska ha prov dagen efter, haha! men vid lunchen skulle vid till bibloteket så vi struntade i och äta i skolan och åt istället på grillen, vi åt hamburgare och det var suuuper gott! sen efter skolan var jag med lisa och vi fotade lite, det kommer bilder längre ner i det här inlägget! sen så följde vi med och handlade och så! men snart ska jag ta fram kläder till imorgon och sen duscha! kramisar!
 

As god mat!






Efterrätt





God mat!









Fredag

hello people! Idag har jag varit med Lisa och Tilda! Tilda kom till våran skola när vi hade slutat så då åkte vi till centrum och köpte läsk och chips, sen åt vi de medans vi gunga,haha! Sen drog vi hem till mig och gjorde inte mycket alls, sen drog Lisa hem och då var jag och Tilda själva. Sen drog hon också hem efter ett tag, haha! Men imorgon ska jag va med Tilda. Men jag bloggar väll imorgon om det! Just nu är jag verkligen super trött,har aldrig varit såhär trött typ.känns som att jag kommer slå ihop när som helst. Ja juste, roffe är på besök också. Han ska egentligen va hos Michelle men hon är ute och äter nu. Godnatt!
Bilder från dagen

Pizza och en hungrig roffe!







Håltimme





Mat!






Lördag-söndag

Hejsan allihopa! Idag är det söndag och imorgon är det tyvärr skola, har sån ångest! Men som tur är så har vi aktivitetsdag imorgon och förhoppningsvis gör vi något roligt! Iallafall, igår kom Lisa hit och sov här, igårkväll åkte vi även och köpte godis,sen Skypa vi med Tilda och gjorde en video. Lisa åkte hem för en stund sen för hon skulle äta, vi skulle egentligen va igen men jag är så sjukt trött så jag vet inte om jag orkar. Skulle även va med Tilda också men somsagt så är jag väldigt trött.just nu ligger jag och kollar på the walking dead med Patricia , fy vad läskigt det är,haha! Ha det bra! Kram!



Nybakat bröd och nybakade bullar till frukost!



Valborg!


Hemmagjord pizza!





Rockar min one piece





RSS 2.0