Jag och syster drog iväg till affären och köpte det sista till tacosen och sen hämtade vi andra syster i stallet, åkte förbi godislagret också , underbart . Efter maten blir det goooodis!


Då drar jag till solariumet! :)


Godnatt :)

Säger godnatt nu så hörs vi imorrn :)
Jätte serösa och jätte fina bilder , ja ;)


Mäseln

Cykla till mäseln idag och gick runt hela, åh vad jobbigt det var! Sen när jag kom hem fixade jag mina älskade planscher :) här är bild på min vägg och mina skor :)


Hej!

Idag tog vi kort, det gick ju sådär, men jag hoppas det blir bra. Har haft ganska ont i huvet idag så jag gick inte på träningen . Har köpt matsäck till imorrn för vi ska gå runt mäseln . Hörs imorrn! Tjarrå :)


Bloggar på morgonen

Bloggar lite på morgonen för att jag gick upp halv 7 idag :) idag är det klassfoto:) cyklar snart till skolan , hejdå :)


Dagen :)

Har inte kunnat blogga för jag var i badhuset med sajje och sally , det var kul :) imorgon ska jag ta klassfoto . Det kommer ju gå bra... Här har ni outfit, jag tränade på hur jag skulle sitta så....tröja: michelles | byxor : cubus | strumpor : gekås :)


Björnbär i trädgården :)


Dagen :)

Hejhej, idag var jag i stan en liten stund och kollade på skor men jag hittade inte några, sen åt vi kebab där och så. Jag kollade in på kicks och såg someday perfymen (Justins perfym) och jag ba : måste ha,måste ha typ ;) sen köpte mamma den och jag ska få den i julklapp :) säger godnatt nu för jag bloggar inte mer idag , godnattis! :)


Frukost


Outfit

Tröja: fått av Michelle, klippt själv | byxor: gekås | strumpor : gekås


Skolan

Det kommer outfit sen men nu ska jag berätta om idag, vi hade spanska idag för första gången , och det var väldigt svårt att fatta men aa kommer nog lära mig nån gång...hoppas jag ;) sen tillbaks till skolan o äta i så, sen hade vi gympa och det hade vi ute . Vi spelade fotboll typ hela tiden. Men det var kul, och varmt :) men just nu sitter jag och lyssnar på älskling, justin <3 här är sjukt snygga bilder på honom :)


Macka med nutella på är ju inte helt fel :)


Dagen

Va med Sally o sajje och vi åt pizza o så . Här är outfit. |Tröja: Öland | byxor : h&m | strumpor: Ullared :)


outfit

tröja:dennis köpte till mig | byxor : cubus | skor,: england tror jag :)

Hey!

Hej första skoldagen idag och det var najs, va i badhuset idag med Sally och det var Askul. Gör inte outfit idag för jag hade inte tid :)


Nu blir det hemma-spa så man ser skaplig ut till skolan :)


blir så jävla lack ( förlåt men vill skriva av mig nånstans)

asså vafan, lägg ner med ditt jävla spel för jag orkar inte mera, du sviker mig alltid, alltid, kan du aldrig lära dig att det gör ont. jävligt ont. jag försöker va glad varje dag men vafan gör dudå? du är så jävla patetisk, jag vill inte veta av dig mer snälla bara ddra.

Räkor o kräftor


Idag

Hej, jag vill börja med och säga grattis till johanna som fyller idag, var på kalas och hade jättekul , och maten va jättegod o så. Sen vill jag köpa godis men jag tror det är stängt .. Godiiiis!!! Här är lite söta bilder....


Random bilder


Fråga!!

Vill ni att jag ska göra kapitel 5? Kommentera det här inlägget :)
Pusssi


dom snyggaste som gillade på facebook,( killarna)

Albin hellqvist
du är en söt kille som är rolig o så, grym på handboll (y) haha . känner dig inte så bra men snäll, fin bild!
 
Joel rydin
en snäll kille som är bra på handboll. känner inte dig så jätte bra heller då, du är söt o så och säkert bra på innebandy :)

dom snyggaste som gillade på facebook,( tjejerna)

Linnea liljeberg
linnea, vart ska jag börja? jo, du är en helt fantastiskt vän som alltid finns där när man behöver och lyssnar alltid o så. vi har alltid roligt när vi är och vi har mååånga minnen, du är en utav mina vänner som jag aldrig, ovh verkligen aldrig vill förlora , för du betyder så sjukt mycket för mig, älskar dig bästavän, du och jag föralltid! ♥
 
Emma strand
emma, du är en sjukt bra vän, snäll, fin, söt, rolig och allt! tack för du finns där för mig när jag behöver och du får mig alltid att må bra igen, du är en fantastisk vän, glöm inte det hjärtat, ♥
 

Rix fm festival

Rix fm festival igår, det var många artister men dom bästa va nog Ola Svensson , Eric saade o Ulrik munther :) sen åt vi på donken, mumsi . Men innan allt va jag på ö&b och köpte planschen jag ville ha, här är den (sen stora)


Orange!


Kollade igenom michelles gamla tidningar och till sist hittade jag justin! Yey


Premiär på lassange på hela sommaren ,för vi inte ha haft nån ungn


Tjena!

Hejhej har ont i benet så hoppar träningen, träning nästa vecka ist :) kanske drar in till stan så jag kan köpa domdär plancherna som jag vill ha och sen köpa present till johanna för hon har kalas på lördag. Här är bilder o outfit :) seriös? Nejnej


Åååh!

Blogg-appen har ju damp, det går ju inte att publicera inlägg? Blir så arg men det är drf jag inte har gjort något inlägg ;) men aa ses imorrn, godnatt!
Random bilder


Oj!

Hiss eller Disa vart ju såklart fel för den första bilden skulle va Diss sen hiss men aja! Bild från igår


selena gomez


.

känner att mina inlägg börjar bli lite tråkiga så jag kör lite

Mina naglar :)


kapitel 4

 
han sprutade massa vatten på dig och ni hade verkligen krig. efter än stund var båda genomblöta så nu bestämde er för att ta en handduk och torka er ióch sen sätta på er kläder, nu har ni gjort det och han hade sin kamera med sig och vill ta lite gulliga bilder, du sa såklart ja. och han pussade dig på kinden osv. sen frågade han dig om du hade biljetter till konserten i sverige, och du sa : no :( så tag han upp 2 vip biljetter ur fickan, justin : here you are :). du :aww , thank you very much! justin : see you there, but i must go now, bye! du : bye. han ger dej en stor kram och åker iväg i sin bil, du vinkar till honom och han vinkar tillbaka.....fortsättning följer!

Sötaste mina<3


lite bilder från igår!


Lite random bilder :)


kapitel 3

du skulle gå och lägga dig och du stod i badrummet och borstade tänder som tanken kom att du nu lever din dröm för det här är allt du nånsin önskat dig. justin var ju din störta idol, och du har träffat honom! och du ska ha vattenkrig med honom, herregud. du är ju så lycklig. det är nästa dag och du har precis ätit lunch, mobilen ringen och det är ju såklart justin! du svarar glatt : hey my boyfriend! justin : hello my girlfriend. han bärettade att hon skulle komma om en timme och du svarade och sen la på. tiden gick fort och du bytte om till bikini och ladda vattenpistolerna fulla med vatten, justin kom och du gömde dig , sen hoppa fram och skvätte ner honom totalt! han hade bara badbyxor på sig och du såg hans underbara magrutor.....fortsättning följer! 

sitter och kollar på film

Sitter o kollar på film hos kusinen och pappa kommer snart med justin, puss på dagen , tjao :)

godmorgon!

vakna nu, men ska äta, sätta på mig kläder sen cykla till sally, gör kapitel 3 senare, puss!

Tidning

Va med till affären, den med bara posters vad slut så jag köpte en annan :) här var den bilden som var i . Och lite mer bilder


flerofler

fler o fler läsare idag!
älskar er!
jag tänkte på...när skolan börjar, då har jag ju inte så mycket att skriva så jag har dagens outfit istället, så ska försöka göra minst ett inlägg varje dag :) tror jag snart ska o handla men vill bara följa med om jag får dendär tidningen med massa plancher :) hähäh :)
slänger in en bild!
 

kusinen här, spelar på min ipad :) (min ipad heter justin)


kapitel 2


du frågade om hans nummer och han tog upp en vitlapp med en penna på, han skrev det och gav det till dig, justin : here you are sweety. du : thank you. dina föräldrar sa att det var dax och åka du gav justin en kram och satt dig i bilen fast du inte ville, du öppnade fönstret och ropade : i love you justin! justin : i love you to! då åkte iväg och släppte inte blicken först du inte såg honom längre, när du satt i bilen kollade du på bilden och gjorde det som bakgrund. efter en vecka ringde mobilen du sprang till den och det var justin, du skrev : JUSTIN RINGER, HAN RINGEN MIG NUUU. du svarade och justin sa: hello my little princess, du : hey my boyfriend. han sa att han var ledig imorgon och undrade ifalll du ville ha vattenkrig. du vart skitglad och skrek, yes, yes, I do! justin : good, I'll call you tomorrow, gooddbye, du : goodbye....fortsättning följer
 

Godmorgon!

Vaknade med huvudvärk, fyfan vad ont det gör. Klockan 12 ska jag ut och äta med mamma, moster och systrarna :)
Gör kapitel 2 snart :)


woho!

ooh vad glad jag blev när jag såg att jag hade hela 44 läsare idag! tack så mycke! love u guys! här har ni en bild på söta lilla justin!

idag

aa idag var jag i ikea, vi skulle inte köpa nått till mig utan mest grejer till köket för vi håller på och gör om, vi köpte typ handtag och så. sen ville ju jag stanna på vägen på ö&b men det var stängt :( men aa hejdå :)

kapitel 1 : smile

du åker bil med dina föräldrar och ser en stor äng, du skriker. DET ÄR JU JUSTIN BIEBER! dina föreldrar : va? var det verkligen han? du måste ha sett fel! du : nej , jag lovar det var justin. dina föreldrar svänger bilen och åker in på grus vägen fram till ängen, du kliver ur bilen och slår igen bildörren. justin står och blir fotograferad, ungefär 10 personer står med komeror , och säger ut justin hur han ska göra. du springer fram till honom och kramar honom. justin : hey little sweety. du : i love you. justin : i love you to. du : can we take a picture? justin : of course! din mamma ställer sig framför er med din mobil och säger : smile! ni båda ler stort och mamma tar ett kort..fortsättning följer....

:)

har bestämmt mig för att skriva berättelser om justin. kapitel 1 kommer snart :)

ikea

Sitter i bilen påväg till Ikea och lyssnar på justin:)
Hoppas vi stannar på ö&b och köper justin bieber planch :D

I'm no beauty queen. I'm just beutiful me.

Hejhej , snart drar vi till ikea och köper det sista till köket.skönt att köket kommer bli klart snart :)
Hejdå :)


Skitroligt i badhuset, och jobbig fysträning, ligger här i soffan jättetrött..

Random bilder


Bad nästa!

Snart drar jag till badhuset med grymmaste brudarna! Nellie, Linnea och maja :)


before i die


idag när jag red lennart :)


Stallet

Nu ska jag äta sen drar jag till stallet . Hejdå :)


Handboll

Hejhej, sitter och kollar på handboll, frankrike - sverige. Frankrike leder med 24-20. Kom igen sverige! :)


typ det bästa som finns, mumms!

bilder, både gammla och tagna idag


Idag

Idag har jag typ inte gjort nånting, vart hemma och målat, se bild.. Sen har jag målat naglarna också. Det står , <3 J U S T I N <3 . Kunde inte ta nån bra bild.. Men här är lite roliga bilder..


Mitt täcke från Ullared . Och lite smått o gott :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528474/images/2012/pic_501d4b2d9606ee11a3000014.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528474/images/2012/pic_501d4b2eddf2b32d6c000014.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528474/images/2012/pic_501d4b2e9606ee45ec0001d6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2528474/images/2012/pic_501d4b39ddf2b3235b00004a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2528474/images/2012/pic_501d4b50ddf2b30e5d0000ee.jpg" class="image">


Här är sakerna jag köpte i Ullared :)

Hemma nu , sköönt. Glömde tandborsten så den fick va på en egen bild :)


Lite bilder :)

Lite fina ego-pics. Bild från donken. Och minas slämm ;)


ullared

Då har man handlat klart på gekås, det bästa köpet va nog Justin bieber täcket :D

Mat

Då har man ätit thai mat och kebab. Sitter här på hotellet och är skitmätt ... ;)


Hotellet

Hejhej är framme på hotellet nu och det bästa är att det finns internet så jag kan blogga från ipaden!:) Vi har vart i gränna och köpt massa goda polkagrisar :) Sen vart nere vid Vättern och badad , usch vad kallt de va, och jag gjorde världens finaste sandslott :') eller inte... nu blire lite bilder :)


Mer bilder


Lite bilder, kommer mer sen för jag ääälskar att fota :)


Outfit


Mys outfit


RSS 2.0