Mat






❤️




En dag med Lisa

Halloj, har varit med Lisa hela dagen idag, vi köpte chips cola och godis och sedan spelade vi lite mario, superkul att umgås med min bästaavän igen, har saknat henne. Dags och sova för imorgon blir det Ikea! Godnatt!



Påväg hem från stan!




Godnatt

Hejsan! Det vart ändrat förut för jag hade glömt att vi skulle till mormor förut för hon fyller nämligen år idag(igår) så vi åkte till henne istället, där fikade vi och pratade osv. Så Patricia och jag jobbar klart imorgon! Nu ska jag fortsätta kolla på tv tills jag somnar,godnatt




Lunch


Hejsan,har varit och jobbat och just nu har vi lunch, vi har ätit nudlar och nu har jag gjort en smothie. Ska snart iväg till jobbet igen och städa klart för idag! Vi hörs sen! Kramis

min midsommar!

 

bildbomb från igår!

 

Torsdag

Hejsan! Idag har jag varit med Lisa! Är så himla glad över att ha en sån fantastisk vän, love you! Vi gjorde i alla fall smothie challange och det var sjukt äckligt. Imorgon är det midsommar, vi ska till grytgöl och kolla på polustus, sen ska vi hem till några och äta! Nu måste jag fixa ordning min för kvällen! Godnatt!


This feeling <3





Ont i benen!

Hejsan! Kom nyss hem från jobbet, har så himla ont i benen och känner mig helt utmattad. Dock fick jag och Patricia en rejäl sovmorgon för vi sov till 11. Men nu håller vi på och gör pastasallad för vi är hungriga! Vi hoppas på att mamma och pappa ska gå med på en tripp till älgsjön sen också för vi är lite badsugna,haha! Annars kanske jag skylla va med Lisa! Aha ha fet så bra så hörs vi! Kram



Räkmackor <3






Efterrätt




Frukost






Välkommen åter ❤️





första dagen på sommarlovet!

gammal bild
hejsan alla sötisar! jag glömde blogga igår för jag var så sjukt trött! gick ju upp as tidigt, hade avslutning och när jag kom hem var jag helt slut, vi fikade osv sen somnade jag i soffan och hann helt enkelt inte blogga! men i alla fall nu har jag sommarlov! så sjukt skönt! nu är det sommar på riktigt! idag vakna jag 12 typ, men låg kvar i sängen till klockan 1. än så länge har jag inte gjort så mycket, har fixat lite i mitt rum och ska snart skriva ut lite bilder som jag ska ha i mitt rum, sen sätta mig och redigera en video! men jag tror inte jag ska göra nått speciellt idag, tycker det är skönast att vara hemma och inte göra något alls typ, men jag har sån lust att laga mat så jag kanska gör det ikväll! haha men ha en trevlig fredag allihopa! nu är det helg!

Stan med Tilda!

Försenad video men det var så sjukt kul!


Tagga...




Onsdag

Älskar denna bilden.

Hejsan sötisar! Idag i skolan städade vi bara, städade ur skåpen och lämnade in skåpsnyckeln..känns sorgligt men ändå skönt att vi får överskåp nästa år! Men imorgon måste jag gå upp jättetidigt för vi måste va i skolan klockan halv 8. Sedan ta bussen till Risinge kyrka där vi ska ha själva avslutningen. Men nu måste jag duscha sen sova för ska nog ställa klockan på 6! Men det kommer bli super skönt med sommarlov! Jaja, godnatt!

Bilder från dom senaste dagarna




Första svängen i stan

Cubus
Cubus
H&M


sorry

hejsan! ska ännu en gång börja detta inlägg med att be om ursäkt för jag inte har bloggat på superlänge! tycker inte att det är så kul längre så jag funderar faktiskt på att lägg ner bloggen.. men bara för att ni ska veta vad jag har gjort dom här senaste dagarna, så tänkte jag skriva det nu!
torsdag: drog in till stan med mamma,pappa,patricia och Camilla. köpte faktiskt lite saker, kan lägga in bilder på det senare!
 
fredag: åkte in till ingelsta sen åkte vi vidare till Nyköping, shoppade på dollarstore och sedan picknik vid kanalen. fick med mig mycket saker hem den dagen!
 
lördag: åkte buss in till stan med tilda! det var det roligaste jag gjort på länge! händer massa roliga saker men tyvärr hittade jag inte kläder,smink eller nått. utan bara ätbara saker,haha!
 
söndag: var med tilda, åkte ut till udden,bönern,Babylon och åh vad vi cyklade den dan! haha,träningsvärk!
 
måndag: igår sov våran spanskaklass över i skolan! jättekul och jag känner mig faktiskt ganska stolt för det var vi som fixade allt typ :)förresten ett stort tack till min älskade pappa och lisas pappa för att dom var med och hjälpte oss! tack. men jag och lisa åt även på olearys på kvällen. gick och la oss ganska sent, det var läskigt och varmt så jaa, sov inte så värst bra,haha!
 
tisdag: blev väckt av lollo och lisa i skolan, bara att gå upp, ta på sig kläder och sminka sig, sen gå upp till skolan och börja lektionen, fy vad det var jobbigt! kändes som jag skulle somna på lektionen, var så himla trött! men jag klarade mig, på profilen blev vi bjudna på kebab, sedan kollade vi på film och åt godis! ändå rätt grym dag!
 
så det var nog allt ni hade missat, får se om jag orkar blogga imorgon.men som ni kanske förstod så skrev jag inte allt som har hänt för det orkar jag inte men det var det viktigaste! nu ska jag nog redigera en video, men vi hörs! kram
 
 

Frukost






~




Fotbollsträning!

Hejsan folket! Idag på håltimmen åt jag,Lisa och Saeideh på Babylon! Sen efter skolan var jag med Tilda! Vi va o kolla på fotbollsträning, men när vi cyklade dit spöregnade det så vi vart dyngsura! Men det torkade snabbt! Det var kallt och vi såg knappt dom som spela.. Haha! Men det var kul att umgås med tildis i alla fall! Om du läser det här Tilda så vill jag bara säga att jag älskar dig så sjukt mycket. Tack för att du alltid finns när jag behöver prata! Här är lite bilder från idag! Kram på er! <3









Taggar sommarlov snart!



RSS 2.0