Slänger in lite bilder från Grekland


You got that smile

Jag kom nyss in för jag och syster har satt upp studsmattan utan att vi fick! Haha! För mamma och pappa tyckte det var för blött! Men nu är den uppe! Jag trodde att vi skulle åka till stan idag men det blev inte så. Imorgon ska vi till Ikea! Super kul! Jag vill köpa massor med nya saker till mitt rum! Det kommer bli jättefint när rummet är klart! Jag bloggar nog mer ikväll! Bye


Mat


Godmorgon

Vakna kvart över 12 fast egentligen kvart över 11. Ni har väll inte glömt att ställa fram klockan? Idag vet jag inte vad jag ska göra , hör av mig när jag vet! Kramar!


Gamla bilder ifrån min iPad


Snart sova


Önskevideo


Läs!

 
 
läs min systers blogg, hon heter Patricia och är 14, snart 15 år! Hon skriver om vad hon gör om dagarna osv. Här är hennes blogg -> www.patriciamuppenhaag.blogg.se 
 

läs min andra systers blogg , hon heter Michelle och är 19 år! Hon skriver om Lite allt möjligt här är hennes blogg -> www.michellehaag.blogg.se

Hejhej

Jag gjorde ett inlägg förut när jag var hon mormor och morfar men det ville tydligen inte laddas upp! Tänkte skriva lite om min dag. På morgonen fixade jag mig, duschade och sminkade mig . Sedan drog jag till mormor och morfar och åt påskmat! Supergott! Sen kom jag hem och då gick jag till parken och tog kort med Michelle( min syster) och bilderna kommer upp nån dag! Sedan hann jag göra lite videos osv! Följ mig på videofyme om ni inte redan gör det! Nathaliehaag ! Och nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet! Imorgon ska jag troligtvis till stan! Ska bli superkul för det var ganska längesen, eller Nae .. Jag vill till city och till dollarstore! kramisar! (Lägger upp en gammal bild! )


När jag gör choklad doppade jordgubbar


Godnatt sötisar!


:(


Mitt internet är slut!

Sitter hos syster och hennes kille! Vi har ätit cheescake! (Stav) gott! Men mitt internet är slut så det är skiiiiit segt! :(


Mina naglar , före och efter


Mina justin bieber saker!(önskevideo)


Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering men jag använder videofyme mer. Där har jag snart 200 följare, så det är ganska kul. Men idag ska jag inte göra så mycket! Ska vara med och ränsa i källaren och sen på kvällen ska jag till min syster och hennes kille! Kramisar!


Snow buddies


Dusch nu


Titta vad som låg på min säng när jag kom hem!!


Syster målar mina naglar


Världens finaste hund


Härligt..

Härligt att vakna klockan 6! Kunde inte somna om! Men idag är det sista dagen innan lov, nu blev det bråttom! Byebye!


Mini haul


Dagens tips


I och på min byrå


Hejsan!

Har precis ätit nudlar och proppat i mig kola! Snart kommer dagens tips!


Dagens tips


Träning nu

Nu ska jag hämta upp Linn sen ska vi till träningen


Är så sjukt trött på att bli spottad på.

Inte världens bästa dag i skolan iaf...jag klarar seriöst inte mer. Nu ska jag göra nudlar, bye


Godmorgon!!

Bloggar på morgonen idag med för jag känner att jag har tid! Sitter och borstar tänderna! Idag ska vi göra bakelser på hemkunskapen! Gotti! Sen ska vi ha masssaaaa engelska! Bloggar mer när jag kommer hem ! Hejdå


Godnatt


Hey ho


i want!


Bilder från igår!

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_51506a29e087c330a6564dd3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_51506a2d9606ee6031b7523d.jpg" class="image">


Fint väder!


Sjukt skönt..


Nudlar äger!


Morgonblogg!

Vaknade imorse med lent ansikte! Haha det där lät kul. Men jag hade ansiktsmasken för länge igår så jag vart lite röd, hihi. Jag är iaf jätte len i ansiktet idag! Och idag har jag bara mascara på mig! Våran Klass ska ha spanska själva eftersom grosvad är lediga idag! Nu ska jag snart åka till skolan! Vi hörs'


Ansiktsmask nu


Dagens tips!


Vårtecken


Look of the day


Tjaa

Idag har jag INGET bokat! Jag ska nog bara vara hemma! Kanske spela Sims lite senare idag för Patricia har med sig sundet till en kompis! Gör en video snart bara gör att det är kul , hihi! Lite senare idag kommer det dagens tips och 20 saker jag hatar! ( inte video) kraaaaaam! ( bild på mig och min frukost! )


Godnatt

Hej jag ligger just nu i sängen och ska snart sova, har vart en jobbig dag med fullt upp hela tiden så sömnen är efterlängtad! Idag har jag kämpat, skrattat, gråtit och mycket mer. Herregud vilken jobbig dag. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! kram!


Dagens tips


Mysigt mysigt!

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_514e0a1c9606ee7b723d263e.jpg" class="image">


Kolsvart


snygg outfit!

sjukt snygg outfit!

Tji

Vi har precis ätit fika och nu sitter jag här i soffan med kusiner! Jag vet inte vad jag ska skriva så då säger jag hejdå! Juste, har inte tagit några kort på maten eller nått och det får ni leva med . Älskar er alla, pussss!


Dagen


20 saker jag hatar


Kvällsfika


Cupcakes


Bak


Lite info

Hejhej! Idag ska jag nog till Michelle och Dennis och äta i deras lägenhet! Mamma, jag och Michelle håller på och bakar för imorgon kommer släkten och vi ska fira mamma! Kommer upp bilder snart


Mellanmål!


Tiden rinner iväg!


Dansar!!


Dusch nu


Varmrätt


Förrätt


Grattis mamma!

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_514b25f5ddf2b33b50415f3b.jpg" class="image">


Cupcake


Dagens tips


MTV


Look of the day*prat*tidningar


Godnatt


Yääääää! Jag hittade mitt älskade läppglans!


Plugga, plugga , plugga


Mina Justin bieber saker!

(Bättre video)


lite egopics


Smink! Alla kollar!


Kul och frysa...


Whoop whoop


Gött


Skolan

Hej sitter just nu i skolan och väntar på att nån fröken ska komma! Bloggar mer sen! Bye


Vlogg


Kvällsblogg

Klockan är kvart i tio och jag är fortfarande uppe! Herregud, jag måste gå och lägga mig nu! Godnatt!


Dagens tips


Mat


Banaan


Dagens fotografering


Dagen i text

Sitter just nu och kollar på tv. Idag ska jag nog inte göra så mycket är trött och hostar! Snart kommer dagens tips och dagens fotografering!


Idag


Färgar håret!!!


Försöka göra dip dye


Dagens tips!


New in


Haul


dagen!

hejhej! klockan är 2 just nu och klockan 3 ska jag iväg till stan, mamma ska ta bort stygnen från när hon operera axeln. jag ska följa med och gå på stan efter. va ju i stan i lördags tror jag, så jag ska nog inte köpa så mycket! ska nog mest kolla. har några som ska va med i tävlingen med det skulle va bra med flera! så va med i tävlingen nu! kanske kommer lite bilder sen, vi får se! kraaaam

Room tour!


Hejhej

Sitter just nu i matsalen på grosvad. Det är skit äcklig fisk och äcklig potatis ( har inte smakat med jaja) sen ska vi gå till hårstorp och ha idrott! Gör nog en video påvägen sen! Ha det bra! Kraaam!


Tiden går så snabbt! ( gårdagens inlägg , det gick inte att ladda upp)

Hade tänkt att bada och tända ljus hälla i badskum osv. Men jag insåg att klockan va så mycket. Så jag kunde inte ta några bilder. Just nu sitter jag i pyjamas framför tvn med en tandborste i munnen! Ska snart gå och lägga mig för annars kommer jag inte orka gå upp imorgon! Hoppas det finns tid för stt måla mina tår senare ikväll' Snart ska jag smörja in mig med mitt body butter! Känner mig så fräsch efter jag har tagit de! Lägger upp bild på prudukterna jag ska använda nu! Kram!


Spa


Lite bilder från idag


Ohyeah


Dagens tips och lite prat


Fixar mig


Hej o hå vad roligt med prov


Omelett


Hej bloggen !

Har precis precis vaknat och jag har så sjukt ont i halsen .. Idag har jag inte bestämt nått men jag tror jag ska till Willys! Kramar!


Godnatt sötisar!


What's in My iphone


Jag och pappis


här kommer bilderna som jag har lovat!


Snart uppe!


Dagens tips

Haha fail att jag fick på näsan!


Tävling!!

Nummer 1: följ mig på videofyme eller instagram (eller båda) instagram: nattahaag | videofyme : nathaliehaag
Nummer 2: kommentera att du är med!
Om du delar min blogg eller nått så kan du få två lotter sen när jag ska Lotta alltså får du större chans att vinna!

Och det du kan vinna är det som är på bilden!
Lycka till!


Tävlingen!!!

Instagram -> nattahaag


Lalala


Bilder på de jag köpte


Haul


Stan nu


Dagen idag!

Hejhej! Tänkte berätta lite om min dag. Ska snart göra mig i ordning för att åka till stan! Pappa ska typ hämta nått som han har beställt från Julia medans jag och Michelle ska gå på stan!får se om jag hittar nått! Men när jag har kommit hem tänkte jag ha en tävling! Men håll utkik! Bye!


Min frukost


Dagens tips!


Mat förut


Viktig sak!

Emelie Sandvall . www.sandvallemelie.devote.se


Mina Justin bieber skivor!


Fotograf :D


Yeah!


Idag


Nu kör vi!


Spelar med mamma


Hoppas på bättring!


Ohyeah


Dagens fotografering!


Video!


Mat


Dagens fotografering!

Tänkte ha dagens fotografering för att få det lite roligare här på bloggen ! Då fotograferar jag nått varje dag med min iPhone och lägger upp det här! Kramisar!

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5140a94fe087c322e2e30f2c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5140a94fe087c322e2e30f2c.jpg" class="image">


Finaste hjärtegull


Look of the day + dagens tips!

#videofymefashion #iphone #fashion


Hahahah!

#videofymefashion #fashion


TACK

Fick denna snygga och stora plansch dig utav en kompis! Stort tack!


Knäpp hund!

#videofymefashion #dog #cute #blog #fashion


Min dag

Sitter här i soffan och kollar på tv . Är så sjukt trött! Hur kan man va så trött? Jag har haft två nationella prov idag ju, matte. Dom var lättare än vad jag trodde att dom skulle va! Så skönt att dom är avklarade! Men ganska nervös för fredagens nationella prov för då får man inte ha miniräknare! Men dagen har varit bra annars! Ska snart göra "dagens tips" ! Kram!


Hemma nu!


Roligt med mer snö...


Dagens tips


Tack pappa!


Matsäck!


Wiho


Dagen

Hej, klockan är just nu kvart i 4 ska packa min handbollsväska sen när klockan blir 4 ska jag och mamma till Willys för första gången! Spännande! Ska köpa matsäck till nationella provet imorgon ( matte ) sjukt nervös! Sen ska jag träna! Men bloggar nog när jag kommer hem! Kramis! ( kusin får stå för bilden)


Haha

Jag som sa att jag hade lagt mitt smink på olika ställen.. Hittade min ögon penna!


Jääääää!


5 saker jag INTE gillar!

1. falska ''kompisar''
2. när jag förlorar
3. dill
4. gryniga äpplen
5. haters!
 
 
 
 
 
 
 
 
kram!

tjo!

tänkte skynda mig på att lägga upp lite gamla bilder som jag sa att jag skulle för snart kommer pappa hem och vill ha datorn! här kommer det! enjoy! längta inte till sommaren för mycket bara ;)
 

Dagens tips!


Hej'

Snart kommer det upp "dagens tips" video! Sen lite " 5 saker jag inte gillar" ( inte video) ha det bra!


En dag efter badhuset!


Mellanmål!


Min dag!


Dagens tips


Söndags lyx


Bilder


Hemma


Packat och klart!


Godmorgon soliga söndag


Fotografering!


Hello!

Hoppas ni alla kommer va med i tävlingen! Sitter just nu och gottar mig med en godispåse!


Tävling!!!


Begging


Hej

Gör videorna när jag kommer hem, ska följa med och skjutsa Michelle och sen följa med och släppa hunden!


Hemma!


You only live once

Har det gött


Video


Hej allihopa!

Sitter hemma hos kusinen, han fyller 5 år imorgon ! Har typ precis ätit! Kommer blogga när jag kommer hem, pusshej!


Frukost


Gladiatorerna & godis


Tacos


Mat


Favoritgodis


Naglar!


"


Yolo


Fredag <3


JUSTIN!

Hur gick det Justin? :(


:)


Tell me, was it worth it?

sitter vid datorn och redigerar bilder , annars är det chill. här kommer det en bild jag har redigerat , vilken vart bäst? orginalet eller den redigerade?

Mjölk och grädde!


Fixar


Tog lång tid men det var det värt!

Så här gör du !
1- välj ut två färger. Helst nagellack med smal pensel.
2-välj en färg att börja med och gör det i samma ordning hela tiden, det blir snyggast.
3- klar!


Mar. 08, 2013


Hej!

Är hemma idag, så kan blogga mer men ska sova snart. Men bloggar mer idag! Kram

Bild från onsdag


Wohi


Tja

Det blir ett snabbt inlägg nu för jag har ätit packat väskan och fixat kläder till imorgon! Och efter våran träning va det match ( damerna ) och då kollade vi på den ( vi= jag och många andra) och dom vann. Men jag kom typ hem kvart över nio, så jag åt jätte sent! Men nu har jag fixat allt jag behöver till imorgon så nu går jag och lägger mig! Godnatt!



Gött


Min dag & look of the day


Snabb haul


Härligt!


Ett tips!


Utkast: Mar. 05, 2013


5 saker du kanske inte visste om mig!

1. Jag kan inte sova utan att ha tvn på.
2. På vardagar somnar jag aldrig innan 9
3. Jag sminkar mig varje vardag
4.jag läser typ inga "kända" bloggar bara vänners osv.
5.jag brukar kolla på Disney Chanel


Nej, jag är inte normal.


Gitarr


Cup soooong


Cup soooong


Hej alla!

Har typ precis ätit, det stod pizza i köket när jag kom hem från träningen! Wohu!
Tagga Ullared imorgon!! Min lista börjar bli lång! Men inte så himla kul att åka bil i cirka 4 timmar...men när man väl kommer dit kommer det bli kul! Gör nog en video snart! Ha det bra sålänge, kram!


Träning nu


Hejhej!

Kom nyss hem från bästa Linnea :D som ni såg i förra inlägget .
Nu har jag packat väskan och ska snart dra till träningen med Linn!


Utmaning


2000!!

Är så sjukt glad över att jag har 2000 tittare på mina videor! (Sammanlagt)
Såhär ser mitt hår ut idag!


Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på tv


Kläder osv!


Familjen annorlunda gillas!


Engelska läxa- check


parfymer


länkbyte!

länkbyte med världens bästa, roliga och söta elsa!
kolla hennes blogg nu! -> www.svenssoneelsaa.blogg.se <-

gamla bilder!

hejhej! satte mig precis vid datorn för att jag tänkte lägga ut några gamla bilder. tyckte att det kunde va roligt med lite bilder på bloggen! sommarbilder! väääldigt gamla | del 1

Första videoinlägget idag


Engelska och spanska


Tagga Ullared!

Då var listan klar med saker jag ska köpa i Ullared! Kommer säkert komma på fler saker som jag inte har skrivit men jag hoppas alla saker finns! Tagga onsdag!


Kläder osv


Hej!

Sitter och äter, har precis kommit hem från skolan! Tänkte göra bloggen lite roligare med ett vanligt inlägg. Ska snart ta kort med syster. Ha det bra!


Godnatt


Lyx


Hey!

Hej alla söta! Ska fixa kläder nu så gör nog en video snart! Kram


Yäää


Sexy and i know it


Spa


Stan!


Ohyä


Stan nu!


####


One time


Hiss&diss


Saker jag hitta när jag rensa


Efterrätt nu


Mat nu


Himmelen


Godislagret nästa!


Ett tips! (Det tog ganska lång tid)


Wiho


Mys outfit


Glass


Godis


Mat!


Städar rummet!


"""""


Fredag!


JUSTINS FÖDELSEDAG !


RSS 2.0