Hey babe


Idag

Idag är mammas kompis hos oss och äter. Vi har precis ätit varmrätten och snart blir det efterrätt! Gott! Här är lite bilder


I'm gonna live my life


laddar in bilder

hejhej,
håller på och laddar in mina bilder från ipaden till datorn.
så det kommer snart komma upp en video på youtube!
håll utkik!

Väntar på pappa


Get ready with me

youtube: Nathalie Haag


Godnatt bloggisen


Det kan jag göra imorgon :)


Duschen nästa!


Lala choklad


önskecollage från ginatricot


åh!

åh vad irriterad jag blir, blogg appen funkar inte! det gör den typ aldrig! så nu måste jag skriva om allt.idag hade vi matte nationelltprov.(muntligt) och sen i slutet av dagen simmade vi, vi simmade bara i tio minuter sen fick vi
''leka'' resten av tiden.  ska nog snart lägga ut en video på youtube , håll utkik : nathalie haag

Ätit

Då har jag ätit klart, ska snart ner till badhuset och simma . Tråkigt!


Ändring i outiften

Bytte tröja :)


Skola nu


Godnatt

Oj vad tiden går fort! Men nu ska jag sova, klockan halv 11 . Godnatt!


Packar

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_517d7e689606ee331b8b80bd.jpg" class="image">


Youtube konto!

Som ni kanske vet så har jag ju gjort en hel del videor på videfyme men nu har jag valt och börja göra lite videor på youtube! Ett ganska stort steg tycker jag. Men ni kan göra kika in på min kanal : Nathalie Haag. Väldigt enkelt! Har lagt ut en video på när jag var på konserten och det vet. Jag att många har frågat efter! Hoppas ni är nöjda, kram!


God mat


Summer!


Hair


Klubba


Fixad o klar


Frukost


UNDRAR

hello, jag undrar över en sak. dom flesta brukar ju göra såhär
 
fast jag tror fortfarande att man gör såhär
 
Kan ni hjälpa mig? vilket är det rätta?

And I’m loving every second, minute, hour, bigger, better, stronger power.

i got that power
 

Godmorgon guys!


Flätor


Viking kebab


Känns som söndag

Hej! Det är ju lördag idag och jag tycker att det känns som söndag. Så jag får lite smått panik ibland när jag tänker att det är skola imorgon eftersom jag alltid fixar kläder osv dagen innan. Då får jag typ stress och panikattacker . Men det är ganska skönt att det egentligen är lördag för då får man lixom en dag extra! Men just nu sitter jag i bilen som jag skrev i andra inlägget för jag följde med pappa och hämtade Patricia(min syster) hon har varit på Göteborghorseshow (stavningen var väll sådär) så här sitter jag forever alone i bilen och lyssnar på justin. One less lonely girl, det känns som han sjunger till mig. Nejmen! Haha! Nu till byt annat, asså jag vill verkligen ha en ny jacka. Jag har en jeansjacka som jag använder men jag tycker själv att jag inte passar i den. Vet inte varför men jag ser typ ut som en död kamel. Haha nej men! Men oj vad långt det blev. Hejdå!


Sitting in tha var


helt rätt justin , loveu


Titta hit!

Helt sjukt! Detta är en gelébjörn! Enorm! Och den är ätbar! Helt sjukt! Blir verkligen sugen på att ta en tugga. Blir ni?


Kvällsmaten förut


Städade förut


Titta hit!

(Hittar massa "speciella" saker just nu) titta! Detta är ett dusch draperi som ser ut som Facebook :) lol


Titta hit!

Har ni sett detta tidigare? Det är en laddare till mobilen som drivs av solenergi! Erkänn coolt? Verkligen häftigt tycker jag!


Rolig fredagskväll


Gör det nästa vecka :)


Random inlägg

Jätteseriös
-nej


Mellanmål


Bild från imorse


Dusch nu


seriöst, låt Justin vara.


life is like a roller coaster. it has its up and downs.

var ute och tog lite kort förut, på blommor och så. jag tog med min iphone för det blir ganska bra bilder då, här kommer några.

collage

har gjort ett lite slarvigt colloge, jättefina kläder till våren!

Cool


Glad

Blir alltid lika glad när jag ser att en Frida tidning ligger på köksbordet! (Prenumererar på Frida) idag kom en ny tidning, fast jag tycker att det har blir mindre och mindre Justin vilket jag tycker är tråkigt . Men jag har fixat lite i mitt rum, här kommer lite bilder på mitt rum och tidningen


Torsdag

Hej! Igår var världens bästa dag! Jag är så otroligt lycklig! Justin är världens bästa! Helt sjukt att jag såg honom live! Och jag satt jätte nära också! Kommer kanske upp en video från konserten lite senare idag men vi får se vad jag orkar. Igår köpte jag också en mössa som ni kan se på bilden där nere. Den köpte jag utanför konserten för 350 kronor, tyckte själv att det var ganska mycket men jag kanske bara får se Justin en gång, YOLO va? Haha. Men nu ska jag äta frukost!


Hej!

Sitter i tåget påväg till Stockholm! Tagga!


Tagga

Fick låna en jättefin mobilväska av min syster, som jag ska ha på konserten. Min syster kommer hem klockan 10 och hjälper mig med det sista innan jag åker! Men såhär ser väskan ut!


IDAG SMÄLLER DET

Gick hem från skolan igår för jag inte mådde bra. När jag kom hem hade jag 39 grader feber. Idag går jag inte till skolan heller men idag är det KONSERT! Känner att jag har sån tur, är typ aldrig sjuk men så blir jag de precis innan konserten..men mår bättre idag för jag har inte huvudvärk längre men jag har lite ont i halsen. Är sjukt taggad till konserten , kan inte fatta att jag kommer se Justin!


• idag • matsäck! • två dagar •


•haul•borta ett tag•


Mellanmål


Stan nu!


Look of today


Haha jag hoppar!


Presenter del 3!


:'(

denna video är VERKLIGEN värd att kolla!
 
helt sjukt hur någon kan säga sånna saker, känner att jag både blir sjukt arg och ledsen.

helt sjukt..

åh!
gråter en skvätt varje gång jag ser denna video, så underbar!
helt sjukt att jag kommer se honom live om 8 dagar!
jag är en utav dom lyckliga som har turen att få gå på hans konsert!
längtar så sjukt mycket!
denna video är så sjukt grym

~some people need a high five, in their faces, with a chair ..

hejhej, kommer börja med att ha ''sanna'' texter som rubriker, denna rubriken jag har nu är väldigt sant, haha!
men ja, satte mig vid datorn för att kunna blogga lite bättre kände helt enkelt att jag inte ville göra det på min mobil eller ipad, vet inte varför.
Linn frågade om vi kunde åka till träningen tillsammans idag, så vi ska åka dit klockan halv 5 ungefär.
men nu till något annat, har ni sett PSY's nya låt? han som gjorde låten ''gangnam style''
här kommer den!
 

•Pratprat•tack!•


•Pratprat•tack!•


Look of today


Nej, jag vill inte.

Jag vill inte att denna dag ska va slut! Klockan är tio över nio och jag har kommit ut ur duschen mamma ska snart gör en fläta i mitt hår sedan ska jag gå och lägga mig. Jag vill inte att min födelsedag ska vara slut! Sen är det ju jättelångt kvar till nästa födelsedag! Åhhh! Men nu ska jag borsta tänderna. Känner att jag går och lägger mig ganska tidigt idag men jag behöver sömnen, godnatt mina sötisar!


Tar saken i egna händer!

Jag och min syster har torkat akvariumet och nu ställt in den i hennes rum. Hoppas att mamma och pappa går med på att åka till stan och köpa sköldpaddor imorgon! Hehe


Kan inte fatta

Kan fortfarande inte fatta att det är min födelsedag idag! Åhh jag är 13 år! Sitter just nu och kollar på akward på MTV . Dagen idag har gått väldigt snabbt! Klockan är redan kvart i 7. Vill så gärna in till stan och köpa lite saker för pengarna jag fick! Åhh ta mig till stan, snälla?


ett collage på lite mat jag har ätit


•bästa dagen någonsin•

Idag har det varit en sjukt bra dag! Första lektionen jobbade vi typ inte utan vi bytte bara platser(lektionen är 1 timme ungefär) sedan gick vi till en annan skola och hade spanska och musik sen efter det åt vi sen gick vi tillbaka till våran skola och hade idrott fast vi kollade bara på massa kartor osv och det var inte så kul. Slänger in en liten bild också!


FÖDELSEDAG!

Mamma och pappa väckte mig med presenter och sedan fick jag lite pengar ( berättar vad jag fick i presenter del 3)
Valde att inte cykla idag eftersom det regnar! Men snart ska jag till skolan, såhär glad ser jag ut idag :D


Presenter del 2


Presenter del 1


Handboll


Yes!

Nu funkar bloggappen igen och jag har inte haft tid att logga in på datorn så det har helt enkelt bara blivit videoinlägg. Men ska skriva lite om idag, imorse hämtade jag och pappa tårtan ( som ni kanske har sett) men ni är släkten här och vi har ätit och fikat! Min syster fyller år idag och jag fyller år imorgon! Det var nog allt jag har att skriva nu ska jag ut och hoppa studsmatta med kusinerna, byee


JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!


En film som jag jobbat mycket med


Idag!


Godnatt!


•förlåt•haft jättekul•kanske•


Godnatt!


Förlåt!

Har inte uppdaterat nått idag.. Förlåt för det men direkt efter skolan åt jag, och sedan åkte jag till träningen med Linn. Har verkligen inte haft tid! Mamma och pappa var i stan idag för att köpa presenter! JAG FYLLER PÅ MÅNDAG! 13 snart då! Men just nu sitter jag och tränar på spanska provet som är imorgon!


Matsäck*imorgon*nationellaprov


God frukost!


Lite kort!

Tänkte skriva lite kort om dagen, har ju inte hunnit blogga, först var jag i skolan! Sen slutade jag halv 3 och så cyklade jag hem! Då var klockan ungefär 3 , sedan åt jag, efter det vart jag hämtad av en kompis sen åkte vi till träningen! Vi va där ungefär en timme tidigare än när träningen började. Sedan tränade jag ( handboll) och det var jätteskoj! Sen åkte jag hem och kom hem ungefär klockan kvart i 8 sedan åt jag kvällsmat och nu är jag här, ska snart sova men kände att jag var tvungen att göra ett inlägg eftersom jag inte har gjort det idag! Ni får ha det bra allihopa! Kramisar!


Godnatt


I'm back!

Har bestämt mig för att börja blogga igen! Alla ni som kommenterar elaka kommenterar kan dra! Jag lever bara en gång och jag vill inte slösa bort det på att må dåligt! :) tack alla som har funnits och stöttat mig! Igår gjorde jag inte så mycket, målade en pall, hade en röd pall från när jag hade rött i mitt rum som jag målade lila! Gillar pallen och vill ha den i mitt rum nu! Ska måla en gång till idag men ska göra det lite senare!


Jätteviktigt!

Finns på kik : nattahaag


...

Hahaha! Ganska kul att jag har fått kommentarer på ask grejen där det står att jag härmar Elsa? Haha! Bara för hon hade en tävling och sen hade jag med det och jag menar! Gu så patetiskt! Så bara för nån Annan gör nått får man inte göra det? Så sjukt patetiskt! Hoppas du som skrev kommentaren fattar hur patetiskt det låter.. Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ? Såklart jag blir ledsen att nån säger att jag härmar nån annan och inte får göra så för att nån annan har gjort samma sak..men jag skrattar ju för att det är så patetiskt att den personen som skrev det här är anonym , om du stör dig så mycket på det så skriv ditt namn? Så sjukt patetiskt.. Eftersom allt jag gör blir fel så tar jag en bloggpaus , kanske tar bort bloggen men jag orkar inte mer just nu, hoppas du som skrev kommentaren är nöjd. Hejdå.


Efter duschen

Dom här prudukterna använder jag efter duschen!


Söndag!

Har precis ätit frukost, har varit ute och gott med mamma och Michelle! Ska snart hoppa in i duschen! Imorgon är det skola..inte jättekul! Men nu ska jag duscha , och dom prudukterna jag ska använda mig av är dom på bilden!


Testar Magnet nagellack


Gött


Grillmästarn


Haul


bloggar från datorn!

hade tur! datorn stod på så jag kunde sitta lite! thihi , orkade inte starta den! men nu när jag sitter vid datorn kan jag lägga ut lite bilder, njut!
kom på att jag hade patricias dator, har inte så många bilder här. men här är några

Mat


Hej mina vänner!

Nu sitter jag i soffan och kollar på lets dance! Det är inte så jättebra menmen! Heh! Vi ska snart äta revbensspjäll och pomfrit! Sjukt gott! Jag känner att jag måste blogga mer för bloggen är ju grymt tråkig..jag vet inte och jag ska ta en bloggpaus! Jag har ju typ ingen fantasi! Kanske sätter mig vid datorn ikväll så jag kan lägga upp lite bilder! Kramisar!


Dagens tips ✌


Home!

Är hemma nu, har varit det ett tag men jaja , imorgon ska jag spela match! Kulkul! Men snart är det skola *gråter* haha nej men! Köpte typ världens coolaste hjärtan på ö&b . Det är typ som ostbågar fast hjärtan.. Se bild ! Gottgott


Haul!


Lite om idag


Godmorgon!

Sitter nere vid frukosten! Gu vad jag har ätit! Så grymt härligt att bo på hotell! Idag åker jag hem och det är både tråkigt och kul! Men snart ska vi upp till rummet och packa i ordning ! Det var jobbigt att gå upp imorse! Frukosten stänger egentligen nu men det är massa här!


Bad nu

Nu blir det bubbelbad och bastu! Bye


Hotellet!

Ja, hotellet hade internet så nu kan jag blogga! Sune i Grekland var faktiskt väldigt rolig! Jättebra, rekommenderar den verkligen! När vi kom till hotellet gick vi ner och fikade! Snart ska vi ner till bubbelbadet och bastun! Yeah!
Bild på hotellrummet!


Idag åker jag!

Har packat det sista och nu är det bara att vänta! Har längtat så mycket! Idag kommer det bli världens bästa dag! Det jag har packat : laddare till iphone och iPad, hörlurar, badkläder till relaxen, strumpor , Långärmadtröja och en nessisär med : body butter, deo, handkräm till mina torra händer, en mascara, puder och puderborste, foundation , ett läppglans och tandborsten och tandkräm. Och på bilden ser ni vad jag har på mig! Kraaaaam!


Duscha nurå


Hallon dricka!


Super glad!

Nu kan jag berätta det där jag skrev i förra inlägget för nu är det bestämt! Jo, det vi skulle göra är att jag mamma och pappa ska till Nyköping imorgon! Men mina syskon ska va hemma! Det ska bli sjukt skönt att komma bort lite ;) imorgon ska vi åka typ klockan 12 och då åker vi först till Norrköping och kollar på bio, Sune i Grekland. Sen när vi har sett den åker vi till Nyköping och sover på nått hotell! Sen ska vi till hotellets relax avdelning! Sjukt skönt! Längtar!


När jag fixar håret!


Godmorgon


Tack syster..


Hey!

Kom hem från handbollen för ungefär 2-3 timmar sen, mamma och pappa var inte hemma så jag gick typ halva vägen själv men sen kom dom och hämtade upp mig! Nu har jag suttit och gottat mig framför tvn ett tag! Är tvungen att blogga från Ipaden. Eller nej men min mobil var tvungen att laddas! Kommer blogga mer sen! Bye!


Fixar mitt hår


Idag

Jag gick ut med hunden ett varv och nu är jag taggad inför handbollsträningen! Vi kommer att träna i lagen som vi ska ha på cupen! Spännande!


New in


Dagens tips

Gör en till video sen


Haul!

Kik: nattahaag

Love u guys ❤


You got me begging

Sitter i bilen påväg till Ikea! Idag fick jag nytt surf eftersom det är 1 april, lurat någon än? Jag försökte lura pappa med att jag hade tagit sönder en ruta i skolan, han gick inte på det, haha! Patricia lurade mig med att justin skulle ställa in två konserter! Vad rädd jag blev! Men ni ska jag sluta skriva för jag börjar må illa! Byebye


Godnatt?

Hejhej, klockan är 01:00, fast egentligen bara 12 . Jag ska snart sova, fast jag inte är så trött. Jag har inte gjort dagens tips på jättelänge! Förlåt för det! Ska göra det imorgon! LOVAR. Jag kanske inte kan blogga så mycket imorgon eftersom jag troligtvis ska till Ikea (hoppas) nu har jag inte så mycket mer att skriva om! Godnatt ! ( jag ska inte sova än)

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5158c1ce9606ee32f51f069d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5158c1cf9606ee332652c1c1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5158c1d0ddf2b37a6a289c92.jpg" class="image">


RSS 2.0