Info!

www.nathaliehaag.blogg.se


NY HEADER!

ah ni kanske har sätt att jag har en ny header, vill verkligen tacka minna som gjorde denna fina headern till mig! hon satte även in den! är så sjukt tacksam så vet inte hur jag ska tacka henne! tänkte länka hennes blogg, vet inte om det blir en länk men gå in på hennes blogg -> http://minnasdayview.blogg.se/ <- . hoppas verkligen att det blir en länk men aa, tack så sjuuukt mycket minna, om du ser detta :)kraaaam

Smothie


Haul!


2013-08-30


Tjatja

Har kommit hem från Söderköping nu, stannade och åt på donken . Och ni som inte visste så har jag varit och kollat på riddarspel, det var jättebra men jag skriver mer imorogon! Kram! (Trött tjej)


:)

 
 

❤ MUSIK TIPS! ❤


fotografering

 

outift

 
 

tröja : cubus
jeans : lindex
Justin bieber armband : cubus
andra armband : Turkiet
strumpor : ullared

iPad, dator, dator och kamera!


Hej sötisar!

Är lite smått irriterad för skrev värsta långa inlägget och det bara försvann, åh vad trött jag blir! Men jaja, slutade tio i tre idag och det gjorde alla andra klasser i skolan med vilket gjorde att det var väldigt fullt vid skåpen och cyklarna. Saeideh och Sofia var sjuka idag , väldigt tråkigt! Men skoldagen var väldigt bra ändå! Men när jag kom hem åt jag och nu sitter jag här och kollar på tv och lyssnar på musik. Ska försöka starta datorn så jag kan lägga ut lite bilder , ska även försöka ladda in bilder från Öland till datorn, så kommer det förhoppningsvis upp på bloggen inom kort. Men förlåt för jag har varit dålig på att blogga några dagar nu, har inte haft tid och har inte haft lust, men ska försöka bli bättre! Hoppas eran dag har varit toppen! Ha det bäst'


Vlogg!


Hej allesammans!

Träffade Emelie,Johanna, Bella och Sofia en stund och vi gjorde inte alls mycket men men, har duschat, packat, gjort en video och bestämt kläder till imorgon! Är ju skolfotografering! Försöker säkerhetskopiera min mobil eftersom jag ska lämna in den imorgon och förhoppningsvis få en helt ny på onsdag! Förlåt för ett kort inlägg men måste fixa med mobilen , ha det superbra! Kraaam! (Gammalbild)


Fick av syster <3


Stan :)


Bio


<3.


Mat


Hej alla,

Idag har jag varit i stan, skulle lämna in min mobil men man var tvungen att säkerhetskopiera osv, så ska åka in på måndag igen och lämna in den, får va utan mobil på tisdag så får jag förhoppningsvis en helt ny iPhone på onsdag, lyx! Men sen gick vi lite i affärer, kollade på soffa och åt kebab. Skit bra dag! Fick bara med mig en tröja hem, ifrån cubus. Är tyvärr inte hemma så kan inte ta kort på den men är iaf jätte nöjd! Och är verkligen super glad för jag har fått flera nya besökare och flera kommentarer! Tacktack! Men bloggar mera ikväll tror jag, kram!


Hej sötisar!

Tänkte skriva lite snabbt om dagen, skolan idag var helt okej, var faktiskt kul. Gjorde inget speciellt men det var ändå allmänt kul, gillar nya klassen och så! Sen efter skolan var jag med Johanna och Emelie, eller Johanna va med i typ en timme, sen var jag och Emelie typ hela kvällen, hehe. Men nu ska jag fixa kläder och så till imorgon så säger godnatt! Puss&kram
(Bjuder på bilder ifrån Turkiet.brännan osv)


Hej allihopa!

Tänkte berätta lite kort om idag, va med Linnea efter skolan och det var jättekul att träffa henne igen för det var verkligen jätte längesen vi träffades, vi gjorde lite allt möjligt, vi pratade, åt, spelade osv. Var jättekul. Sen åkte jag till handbollslaget med henne och där snackade vi om säsongen och åt pizza, vilket var skit gott, jätterolig dag. Lite kortfattat men orkar inte skriva så långt. Godnatt sötisar.


Hej folket!

Första skoldagen idag då, var faktiskt riktigt kul! Eller ja, förutom lektionerna , tror åren framöver kommer bli riktigt bra! Lektionerna var lite sega men jaja , hoppas på det bästa framöver :) har gjort en milkshake som vart jättegod! Ska försöka göra en video sen, har varit dålig på det ett tag nu men ska verkligen försöka göra en video idag. Ha en bra dag, kram!


<3


We keep dancing

Hej allesammans! Vakna för ungefär en halvtimme sen. Sitter och lyssnar på musik och kollar runt på mobilen, idag fyller min vän Johanna år så jag kommer göra ett inlägg och gratta henne sen. Men jaja, imorgon börjar skolan, tycker det är kul på ett sätt men ändå inte. Så ska börja bestämma vad jag ska ha för kläder,frisyr och smink imorgon, gör det idag tror jag, haha! Men ni får ha det så bra för nu ska jag äta frukost, puss


Stor haul!


Stor haul!


Stor haul!


Bilder på vad jag har gjort med mina kära vänner Erica och Johanna


Stor haul!


Stor haul!


random bilder

 

Skitbra dag!

Rixfm festival Norrköping! ❤


<3


Idag

Hej alla! Har haft en skitbra dag idag (igår) eftersom klockan är över tolv, orkar inte skriva så långt men skriver mer imorgon för har jätteont i benen och fryser! Men skriver med imorgon! Godnatt sötisar!


Hej bloggen!

Tänkte skriva lite, sitter och lyssnar på musik med en hund i knät,haha. Idag har jag handlat skolsaker, kanske kommer en bild här nere, det är om jag orkar resa mig och ta kort, hähäh. Det var typ tre block, en kalender som var helsvart när jag köpte den och som jag fixa, klippte och klistra och den vart jättefin. Sen 8 helt vanliga blyertspennor, 4 överstykningspennor, och en mapp, fick även med mig ett torr schampo hem, är jätte nöjd med allt! Längtar till skolan nu, för nån/några dagar sen längtade jag inte alls! Nu längtar jag! Men imorgon ska jag på fixFM festival och augusti festen med Erica och Johanna , längtar redan! Ha det bra så bloggar jag imorgon, pusshej!


• Get ready with me •


! VÅRAN BLOGG !

Äntligen har vi fixat det! Vi gjorde en på blogg.se men eftersom ingen utav oss kunde göra header så gjorde vi en på devote, här är den -> www.giirlpower.devote.se <- hoppas ni kommer läsa den!


Linköping!


Tjo

Hej alla! Tänkte skriva lite nu för jag skrev aldrig igår! När jag kom hem från Linköping så va med med Emelie och Johanna , vi sov över hos mig och skaffade även en blogg tillsammans. Det är lite krångel med den så jag skriver namnet på den när allting har fixat sig. Ni får hålla ut, bloggen kommer handla om våran vardag, mode, smink och mycket mer. Och ja, sitter hos Emelie nu vi har typ städat i mitt rum och i Emelies idag. Mitt rum vart jättefint och jag vart verkligen jätte nöjd! Kanske lägger ut bilder sen så ni kan se men är som sagt hos Emelie. Ska nog hem snart och äta men ja, hejdå sålänge! :)


Koompisarr


Ikea!

Sitter i bilen påväg till Ikea med mamma pappa och Patricia.är sjukt taggad, ska köpa lite saker till rummet, bl.a. Sminkförvaring och fler lådor till hyllorna . Kommer även göra en video på hela resan och jag hoppas verkligen att ni tycker det är roligt när jag gör videor eftersom jag inte skriver så mycket längre, och gör videor istället . Men vet inte om jag skriver när jag är där, annars får ni vänta tills videon kommer , har sovit med Johanna och Emelie inatt och pappa kom och hämtade mig hos Johanna sen åkte vi och vi hade jätte kul där, vi har alltid kul tillsammans så! Ha en bra dag allihopa! Kraaam


Mys med syster


Haul-ginatricot,glitter mm

Youtube : nathaliehaag
Blogg : www.nathaliehaag.blogg.se


Förlåt

Hej och förlåt för jag inte har skrivit på typ jättelänge, tycker det är roligare att göra videor som ni kanske har märkt, haha. Igår var jag ju i stan med mina syskon. Det jag jättekul. Sen när jag kom hem var jag med Emelie. Men jag har blivit beroende av "tic tac" det är så sjuuuukt gott! Köpte 3 packet när jag var i stan och jag köpte två i jorgubb och en i melon, dom var ganska dyra faktiskt, dom kostade 5 kronor styck med det var verkligen värt det . Och nedräkning till skolan, det är inte alla långt kvar till skolan börjar, blandade känslor för mig..vill inte gå in på det mer men det blir kanske bra..


Stan!


•Fixar håret•

•kik: nattahaag•
•insta: nattahaag•
•youtube: nathaliehaag•
•snapchat: nattahaag •
•blogg: www.nathaliehaag.blogg.se •


Jag testar godis, jaow


•Turkiet haul • Ölands haul •


• Typ min packning •


Ölandsvideo

Är hemma nu :)


Hem nu!

Shoo, sitter i bilen påväg hem från Öland! Har precis stoppat i mig en glass och lite mat från donken! Idag har vi legat på stranden från typ 10 på morgonen till typ 5 på kvällen. Har fått solexem och det är sjukt träligt asså. Jag får det värdigt lätt och det får jag när jag typ bränner mig o så, fick mest på låren och på armarna. Och de typ svider lite men det värsta är nog att det ser så läskigt ut. Men jaja, har fått låna Michelle kamera hela dagen så har tagit en del bilder så jag får hoppas att det kommer upp här på bloggen, kommer nog hem vid ungefär 9 så jag får se om jag orkar! Ska även lägga upp lite videor som jag har spelat in men inte kunnat ladda upp, fick nytt surf i förrgår och det tog slut samma dag, haha! Satt ju typ med det hala dagen! Men när jag kommer hem sen blir det bättre uppdatering! Men ni får ha det bra sålänge så bloggar jag mer när jag är hemma! Och om ni undrar varför det aldrig kommer upp bilder på ett sånt här inlägg så är det för att det inte funkar men ni får ha det bra! Kramis!


Hem imorgon

Tjena! Idag har jag lyckas bränna mig. Har legat på stranden i stort sätt hela dagen, först låg vi på en strand där hundar var tillåtna och det var där jag brände mig mest. Så det var ju bra att hundarna kunde svalka sig. Sen åkte vi till en annan strand, där låg vi i ungefär 1/2 timmar. Men jag har bränt mig mycket i ansiktet och på bröstet alltså typ vid halsen så har fått ränder där bikinin har suttit, haha! Men imorgon ska vi åka hem och det ska bli tråkigt tycker jag för det är mycket bättre strand här och det är så mysigt med en stuga. Men ska ändå bli skönt att få träffa kompisar och så. Snart är det ju även skola! Känns sjukt jobbigt tycker jag. Tänker inte skriva varför här där precis alla kan läsa men jaja. Det kanske kommer bli bra...men ni får ha det så bra, så bloggar jag när jag är hemma om jag inte gör det innan! Kramkram!


Johanna igen! (Försenat inlägg!)

Tja Johanna här igen!
Nu så sitter jag o natta i hennes stuga/hus i Öland. Vi försöker att göra en video och det går så där! Men här kommer några bilder vi va och tog förut!


Öööööland!


Mot Öland!


RSS 2.0