Mina bodybutters!

Kom ihåg, låt aldrig hatare trycka ner dig! ❤


Mat :)


Bilder ifrån Michelle!


O'learys ✌ #summer


Mot syster!


Godmorgon

Haha ja, jag vakna nu. Mamma kom in och väckte mig klockan halv 1. HAHA! Idag ska vi till Michelle och fira henne för hon fyllde igår.


Challange!


Försenad video!


Badhuset igår!


Sorry

Förlåt för jag inte har bloggar idag! Har inte haft tid, va med Emelie hela dagen till klockan tio, vi va i badhuset, ute..aa lite överallt ;) hoppas ni har haft en toppenbra dag! Nu ska jag sova, eller det ska jag ju inte men jag säger godnatt i alla fall för jag ska inte göra något mer inlägg idag! Så godnatt på er!


Haul

Youtube: nathaliehaag
Blogg : www.nathaliehaag.blogg.se


Har gått en liten promenad med bästa!(tidigare idag)


Stan~


Frukost 👍


We can't stop


Dagens outfit!


Älskar dig min finaste, hoppas du blir bättre ❤


Ett collage ifrån midsommar!


Nattmat!

Det är bra att man har lite mat i kylskåpet när man blir hungrig sent på kvällen! Otroligt gott med sallad på kvällen!
Detta finns i..
•makaroner
•kyckling
•sallad
•gurka
•ost
•tomat (fast jag inte är så förtjust i det)


Min dag

Hello, ligger just nu i mormor och morfars hammock och tänker, mår lite halvt illa för jag har ätit så mycket! Men idag har jag varit på riddarspel med min familj, eller nästan, alla förutom min yngsta storasyster Patricia. Och sen var min moster och mina kusiner med! Det var faktiskt jättecoolt, det var några riddare son var bättre än andra men det var verkligen sevärt! Det var första gången jag var på nått sånt så det var coolt ;) det kommer ett litet collage som jag har gjort där nere och det är bilder från dig!


Glömde!

Glömde skriva att jag ska till mormor och morfar och äta efter vi har varit vid sjön i förra inlägget! Glömde helt bort ;) men det ska bli as gott och äta där eftersom dom alltid gör god mat! Puss hej!


Planer inför dagen!

Idag är det ju midsommar som dom flesta kanske vet, mina planer för idag är att åka och kolla på polustuståget. Så vi håller just nu på och bakar tårta här hemma. Sedan efter vi har kollat på polustuståget ska vi åka och bada i en sjö som inte alls ligger långt därifrån. Så vi håller på med en sallad som vi ska ta med till sjön! Kommer nog bli jättemysigt! Jag kommer ta lite bilder så jag hoppas att jag har ork att ladda upp dom här på bloggen men hoppas ni får en toppendag så hörs vi! Hejdå!


snabbt!

hejhej, tänkte bara skriva lite snabbt eftersom jag har bloggat dåligt dom senaste dagarna! idag har jag bara tagit det lugnt, solat lite, och sedan suttit vid tvn. jag vet, jag satt inne när det var typ as varmt ute men jag ser inget på mobilen eftersom jag har spegelplast! haha jag får väll skylla på det! men snart ska jag iväg med familjen till älgsjön. där ska vi sitta o mysa och kanske bada lite, dock inte lika varmt längre som det var förut idag men ska försöka doppa mig i allafall. kommer självklart ta med mig mobilen så kommer nog komma upp lite bilder sen! sen ska vi även beställa pizza och ta med! tror det kommer bli toppen! men nu måste jag dra, ha en bra kväll alla! ❤

Onsdag!


Lite bilder


Min resa till Ullared!


förlåt igen!

verkligen förlåt, IGEN, att jag inte har bloggat men har inte haft tid! och nu har jag sommarlov! helt underbart!
men vi hade avslutning i torsdags och vädret var ju inte på topp, det regnade och var mulet och tråkigt, men senare på kvällen blev det bättre och då träffade jag Johanna och Emelie och sen sov vi över torsdag till fredag hos Emelie och sen va vi hela dagen på fredag, sen sov vi över fredag till lördag i tält, hos mig. och idag ska jag åka till stan med min syster! ska bli kul! men tänkte slänga in lite gamla bilder eftersom jag sitter vid datorn!
 
 
 

The color of the rainbow tag!


Tårta till imorgon! (För ett tag sen! )

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_51b8d3bb9606ee6b7a1e98b4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_51b8d3bc9606ee6c6bd92156.jpg" class="image">


Min dag typ


Outfit idag!


Godnatt ❤


Mat 👌


Förlåt!

ber verkligen om ursäkt för jag inte har bloggat på hela helgen men har verkligen inte haft tid!
skriver allt jag gjorde alla dagar!
 
FREDAG : jag kom hem ifrån varberg efter några timmars bilåkande! men efter det var jag med emelie hampus och albin och det var kul sedan kom jag hem ifrån dom typ halv 9, 9 .
 
LÖRDAG : träffade jag sofia och emelie en liten stund sen var jag hos mormor och morfar och åt jätte god lövbiff och pommes! jättegott!
 
SÖNDAG: var jag med sofia och emelie sen skyndade jag mig hem och åkte vidare till min kusin för att fira honom!
 
IDAG (MÅNDAG) : var jag med tilde och emelie direkt efter skolan (slutade klockan 1) sedan cyklade vi till lotorp för vi skulle träffa några där sen cyklade vi tillbaka till emelie och träffade hampus och Melvin :)
 
det var min helg och idag lite kortfattat, lovar att försöka blogga mer! kramis

Hey!

Jag skulle bara säga att ni kan kolla in maybelline newyork 's blogg där ni kan tävla om lite prudukter där ifrån!


http://maybellineyork.blogg.se/2013/june/maybelline-new-york-produkts-tavling.html#comment


Nu drar jag till poolen


Fika


Ullared!

Nu sitter jag i bilen påväg till Ullared! Kan inte beskriva hur taggad jag är! Är då sjukt glad!! Frukosten på hotellet var as god! Dom hade världens godaste bacon typ! Kommer bild där nere! Men det är typ bara en halvtimme till Ullared ifrån hotellet så är nog snart framme! Men ni får ha en bra dag för det kommer jag ha med massor av shopping! Bye!


Frukost nu


snabbt

hejhej, sitter här vid datorn för att skriva ett snabbt inlägg. idag åker jag till Varberg, där ska jag bo på hotell två nätter, imorgon ska jag till Ullared och shoppa, ska bli GRYMT kul. hr längtat så sjukt mycket! och sen ska jag och Patricia sova i ett eget hotellrum och pappa och mamma i ett. jag kommer nog kunna göra videos tror jag! det kommer nog komma en video på hotellrummet. men sen kommer det också komma en video när jag har kommit hem ifrån hela resan och den kommer och handla om just resan osv. på väg dit osv. för det tar ju ungefär 4 timmar till Varberg här ifrån så det kommer nog bli ganska långtråkigt. men nu måste jag packa det sista så hörs vi! byeeee!
 

Lite allt möjligt


Rekommenderar

Rekommenderar verkligen den här juicen ifrån BRAVO, den är smak av äpple, mango, passion och päron! Den är såååå god! Den smakar typ tropiskt på nått sätt. Smaka den! Ni kommer inte ångra er!


förra sommaren


tjatja

fick vara hemma idag, känner mig inte alls bra, har JÄTTE ont i halsen och hostar typ hela tiden, jag har jätte ont i huvudet med! vaknade klockan 6 idag, vet inte varför för jag la mig inte speciellt tidigt igår, när jag vaknade var jag jätte pigg! förstår inte. Sen hade jag massor slem i halsen, usch! men nu är det lite bättre, ska iaf försöka att ta mig till skolan imorgon! vill verkligen va med klassen dom här sista dagarna i skolan! kommer nog att lägga upp en hel del bilder idag eftersom jag inte kan sova. hare bra!

Godnatt

Känner mig febrig, ont i huvet, halsen och hostar hela tiden! Ska ta tempen en gång innan jag ska sova sen behöver jag verkligen lite sömn. Godnatt!


Min duschlåda! UPD


Inspiration!


Måste sova!

Hejhej! Dagen idag har varit skit bra! Många glada överraskningar! Men det dåliga är att jag typ är sjuk. Känner mig sjuk för jag har ont i halsen, är snorig och har ont i huvudet då och då. Idag har jag bara slappat hemma, hade gäster som jag nämnde förut och sen har jag inte gjort så mycket, eller jo, snackat med sjukt många! Har skrivit på kik, på Facebook och har varit allmänt social. Hoppas bara att jag mår bättre imorgon! Fick också världens största myggbett förut, tror att jag är ganska känslig emot myggbett för idag fick jag 3 stycken och alla svullna upp och blev ungefär lika stora som vindruvor. Hoppas det bara är i början, alltså dom första sticken.Men nu måste jag sova för jag vill inte vända på dygnet helt för idag vaknade jag tio i 12. Godnatt mina vänner!


Nattfika!


Enkel sommarsminkning!


Gäster

Hejhej har just nu gäster hemma hos oss och det är därför jag har städat sjukt mycket , jag skulle bara städa i mitt rum men så fick jag såhär städryck så jag städade nästan hela huset, nej men nästan! Kommer bilder sen men nu ska vi fika så vi hörs!


Kolla!

Tycker alla ska kolla in Emelies blogg! Hon är grymt duktig! Så kolla in hennes blogg den är sjukt bra och hon är världens bästa! Hon kommer också att ha en tävlig som är sponsrad av nelly.com! så kolla in hennes blogg nu! Bloggen heter : www.sandvallemelie.devote.se


RSS 2.0