det jag köpte idag ღ

 

hej bloggen

bilden är tagen idag!
förlåt för jag inte har bloggat på ett tag men jag vet typ inte vad jag ska blogga om! tycker det blir så tråkigt att skriva om vad man gör hela tiden! haha! men idag är det lördag och då hade vi öppethus, började 9 och hade no, sedan hade jag spanska och sen skulle vi ha haft svenska men vi satt i caffan! hade en helt okej dag men det var lite jobbigt att gå upp på morgonen!haha! imorgon ska jag sova ut i alla fall! satte även upp studsmattan idag! har
verkligen saknat den,haha! men vi hörs väll imorgon eller nått! kraaam
 

Nu drar jag ut och fotar det fina vädret




en till sminkning!


Onsdagslyx






Tipsar verkligen om dom här godingarna!






tisdag ♡

tjatja, idag har jag varit med sofia och Lovisa.
först var det ju självklart skola, vilket var ganska tråkigt eftersom vi bara har tråkigt lektioner.
svenska,engelska och matte. såå himla tråkigt!
men det gick ganska fort, efter dom lektionerna hade vi profil, och det var lite roligare men ändå inte jätte roligt.
cyklade till Nyhemsskolan direkt efter skolan. vi kollade bara runt lite, det var jätte längesen vi var där så yes.
men sen var vi med varandra till typ klockan 6,halv 7. men det var allt jag har gjort idag!kraaam ღ
 

det jag köpte igår ღ

det jag köpte då var sminkförvaring. behövde verkligen det och det var jättebra att jag köpte dessa. velade lite innan jag köpte dom. om jag skulle köpa båda eller en utav dom, köpte båda och är super nöjd! behövde något att förvara mina läppstift i. så är mer än nöjd!
 

Måndag

Halloj! Bloggar med mobilen nu för jag glömde bort att jag inte hade bloggat! Jag vet att det är ganska sent nu, så jag tror att dom flesta kommer se detta på tisdagen, men i alla fall. Bättre sent än aldrig,eller hur? Haha. Michelle hämtade mig och Patricia efter skolan och vi åkte direkt in till mirum galleria. Det var väldigt längesen jag var där så det var faktiskt väldigt kul och åka dit igen. Jag köpte dock väldigt lite. Haha är faktiskt förvånad. Men jag köpte två "tråkiga" saker. Sånna saker som kanske inte är så roligt för er att kolla på. Men det kommer bilder imorgon det lovar jag! Men sen åt vi på donken och det var super gott! Sen när vi kom hem tränade jag lite gymnastik, har gjort det typ två gånger nu och jag ska fortsätta med det för jag tycker det är så sjukt kul! Allts jag tränar hemma. Jag tränar typ på att gå ner i brygga osv.vilket jag redan kan nu, är super glad och jag ska sätta upp nya mål! Jaja det hä var bara en liten uppdatering , ha de bra! Kram


det vi åt på mammas födelsedag

 

Inspiration, smink














Förlåt!

Hej alla! Asså verkligen förlåt för jag inte har bloggat på as länge! Tror att jag blogga sista gången i onsdags! Vilket är väldigt dåligt av mig! Förlåt,förlåt,förlåt! Men idag har jag varit hos min moster, eftersom hon och mamma fyllde igår! Men vi var där iallafall och det var kul, hälsade på lilla valpen och så. Men var inte där så länge, jag och Patricia gick hem ganska tidigt, vi spelade Sims oså, sedan spelade jag in en video, som jag tror kom upp här på bloggen, kom på det nu när jag tänkte på det. Men i alla fall. Imorgon har jag inget planerat,eller jag kanske ska va med kompisar, men jag berättar mer om det när jag vet säkert, ska försöka att komma ihåg o blogga imorgon, har lite svårt och komma ihåg det. Och en sak till, jag längtar så jävla mycket till sommaren! Är det bara jag eller? Kommer bli så himla skönt att kunna gå i shorts! Oh My god vad jag längtar! Men hoppas ni får en grym helg! Kramisar



•OOTD•


knäck kakor ♡

 
 

outfit

 

ⓣⓔ

så hiiiimla goda, testa!

slutade 1 idag!♡

 
hejhej! har varit hemma ganska länge, har hunnit baka lite knäck kakor, sååå gott! Vi är ju inne på period 5 och då slutar vi 1 på onsdagar! såå himla skönt! har bara haft 4 lektioner idag! men i alla fall, bakade knäck kakor, asså jag ääälskar det! sen vill jag bara säga förlåt för jag inte har lagt upp ''bra'' bilder på ett tag, har inte bloggat på datorn och har inte hunnit ta kort, men idag lovar jag att det kommer upp bilder! har tagit lite kort när jag baka sen kommer det komma upp outfit bilder också! ska fortsätta dricka te och saft nu, hehe ha det bra sålänge!
 

sminkning!


Sjukt gott





Top model


Halloj! Sitter just nu och kollar på top model och dricker grymt god saft! Hallå, Kevin i topp model är sååå snygg. Eller hur? Idag har jag varit med mina allra finaste kåmpisar, Sofia och Lisa. Vi cyklade till centrum och köpte lite läsk,choklad osv..haha vet att det är måndag! Men vi var lite sugna,haha! Imorgon är det torsdag, vilket betyder profil! Ska bli jättekul, är alltid kul med profil, men bloggar mer imorgon! Kramisar!

Gladiatorerna med familjen





Dogs


Godmorgon!





Glass o Sims med syster





Fredag

Hej allihopa, det är fredag idag!visste ni det? Haha, eller egentligen är det lördag eftersom jag skriver detta när klockan är över 12. Men skolan idag har varit sådär, Saeideh var sjuk och Lisa är ledig så jag tvinga Sofia att gå till skolan,jätte snällt att hon ställde upp på det även fast hon hade ont i nacken, älskar dig Sofia! Vi hade ju ett prov idag som gick ganska bra, har typ sträckt nått i armen för jag skrev så mycket! Haha! Men jag får hoppas att det fick bra! Hade även glosor som gick ganska bra också! Fick 16/20 på engelskan och 10/13 på spanskan! Rätt bra för att typ kollat igenom dom en gång! Saknar min Lisa så sjukt mycket! Hon är ju somsagt ledig och det är helt sjukt hur mycket jag saknar henne! Men hon kommer hem imorgon och jag hoppas att jag kan träffa henne i helgen för det har varit så tomt utan henne! Älskade vännen! Men var även hundvakt förut åt mosters lilla gulleplutt, roffe! Men godnatt!





Nu kör vi!





Random

Hej folket! Kommer inte kunna göra ett långt inlägg idag för jag har så j•vla mycket plugg! Imorgon har jag ett so prov, engelska glosor, spanska glosor, svenska läxa och inlämningsuppgift i so. Så det är väääldigt mycket, jag har typ suttit och pluggat hela dagen idag , eller jag ska inte ljuga, har faktist lackat ur och blivit piss arg för jag inte kan. Jag är sån, om jag inte kan något blir jag riktgt arg.och det är inget bra. Men ska försöka plugga sen efter jag har tagit ansiktsmask och duschat! Kommer nog bli ganska sent idag för klockan är redan 10 över 9, men kusinerna var här förut för att fira pappa(det var läängesen han fyllde men dom var inte hemma då) så vi åt lite och det var kul! Men nu måste jag ta ansiktsmask sedan duscha o plugga! Och imrogon är det fredag också! Jäääätte skönt! Men ha det bra sålänge! Kraaaam!





hej sötisar!

idag har jag bara pluggat! slutade 1 vilket var hur skönt som helst! Ääälskar det nya schemat!
men imorgon är det en väääldigt jobbig dag, 6 lektioner och typ bara 30min rast på hela dagen!
men slutar 10 i 3 så det är ju inte så jättesent ändå!
men som sagt, idag har jag bara pluggat! så sjukt jobbigt! har prov på fredag och idag var första gången jag plugga! så var tvungen att tacka nej till kompisar för jag skulle ligga lite med! så jag har skrivit ner lite saker, och ska plugga hela dan imorgon också!(efter skolan då) får se om jag orkar!haha
har även engelska och spanska glosor på fredag som jag inte har kollat på ens!känner att jag ligger med här!
men jag ville bara skriva det här inlägget, sen ska jag sätta mig och plugga igen, åhhh.
men skolan går ju alltid först! aja, vi hörs väll imorgon! kraaam!
 

kvällen

aa kom hem från sofia och bella halv åtta typ, när jag kom hem åt jag sedan tog jag ju kort. efter det satte jag mig vid datan och laddade upp bilderna, just nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda, efter det ska jag titta på top model, läsa en bok som hör till svenskan, sedan ska jag duscha, fixa kläder osv. har inga planer för imorgon eller jag kanske ska göra en sak men det berättar jag imorgon isåfall! kramisar!
 

det jag köpte igår

kicks
rusta
rusta
 lager 157 
ginatricot

Med Sofia och Bella

Hej, förlåt för jag inte har uppdaterat men var i stan igår och har varit med Sofia och Bella hela dagen idag. Är med dom nu med. Men ska försöka ta kort på det jag köpte igår när jag kommer hem, så det kanske kommer upp senare idag, ska gå hem lite tidigare så jag hinner det!kanske bloggar mer sen!kram!

boyfriend jeans

 
 

bildbomb från igår!

vi skulle hälsa på farfars syster, gun som fyllde 90 för ett tag sen,alla träfigurer är gjorda av hennes man. helt otroligt!
 

VAD JAG TYCKER

hejsan alla! tänkte bara skriva ner lite om vad jag tycker om lite olika saker, har sett flera saker på nätet och har varit med om mycket själv också. detta har jag varit med om i stort sett hela mitt liv, hela 6an,5an osv. det är då folk som går runt och stör sig på andra, man kan nog i vissa fall kalla det avundsjuka. och avundsjuk kan man vara för olika anledningar, att någon har fler kompisar, att man har olika mkt pengar, utseende osv. då är det vanligaste att folk går in på internet.(eftersom dom inte vågar ta det ansikte mot ansikte) och skriver ut vad man tycker osv. nu har det ju kommit en ''app'' eller det finns även på datorn. som heter 'ask'. tror inte att någon har missat det direkt för det där nästan allt tas upp eftersom man kan vara anonym. förstår egentligen inte varför företaget skapade ask.vad trodde dom? trodde dom att alla skulle skriva snälla kommentarer om att man var fin osv. visst, det händer ibland och den känslan är obeskrivlig. man blir så sjukt glad men sen efter några minuter kommer det en hat kommentar, och en hat kommentar tar så sjukt mycket hårdare än en ''snäll'' kommentar, när man får en hat kommentar som tex ''du är så ful''. då känner man sig jätteful, om man hade självförtroende innan, dras det ner till botten om man får en hat kommentar. det finns många som skriver '' jag bryr mig inte''. men  jag tror att de bryr sig innerst inne, man känner en stor klump i magen och börjar fundera ännu mer på hur man egentligen ser ut, man jämför sig med andra och ser bara saker som är fel på en.  jag vet, för jag har varit med om det med. vill så himla gärna ta bort ask, men det finns personer som skriver saker om mig på deras ask som jag känner att jag vill se, jag vill veta vad folk skriver om mig, jag vill veta vilka som är falska och vilka som är äkta. men det kommer man nästan aldrig veta. folk förändras och vissa är väldigt lättpåverkade och vissa är genom falska. sen att folk aldrig ska låta en va, om någon har problem med en person fortsätter den o skriver, skriver och skriver. istället för att bara låta  personen va. om man hatar någon så mycket, varför fortsätta skriva till den då? sen att folk bara vågar säga, göra, skriva saker när de är med andra, tycker jag är så himla fegt! för det är ju så himla lätt o skriva saker när man är flera mot en! jaja, nu ska jag sova! hade lust och skriva ut lite!
pusspuss, natti
 

maten jag åt idag

 

Bästaa kompisar

Tjena amigos! Skolan idag var helt okej. Var faktiskt väldigt kul, haha. Var sista dagen utav period 4. Efter skolan satt jag o Lisa på medley o väntade på världens bästa ejlitz! Var jättekul att träffa henne för det var jätte längesen jag träffa henne! Men iaf. Sen åkte jag, Lisa och ejlitz till viberga och köpte godis! Sen gick vi till Lisa, pratade en massa sen drog vi till netto och köpte läsk! Hihi! Sen gick vi tillbaka till Lisa och snackade ännu mer, kollade i skolkatalogen osv. Det var jättteeee kul! Imoron ska jag till Skövde o hälsa på någon släkting. Men på måndag är det studiedag vilket är hur skönt som helst!
Nu ska jag fortsätta äta godis,dricka läsk och kolla på lets dance! Kraaaam!








parfymer

jag har några att välja på, hihi
 

Idag o imorgon

Oj , klockan är redan 11. Tiden sprang iväg, har duschat, pluggat, packat och suttit vid mobilen, kände att jag ville skriva det här inlägget nu för jag har inte skrivit idag! Har glosor oså imorgon så måste plugga lite innan jag somnar! Imorgon ska jag troligtvis va med mina finaste brudar! Lisa o ejlitz! Vi ska köpa lite godis o så . Sen kanske klicka lite bilder! Men det kommer nog ett inlägg imorgon , godnatt <3 



Hälsat på denna sötis idag





Moster har skaffat sig en as gullig valp! Roffe!

dagens outfit

sorry för spegelbilder men orkade inte ställa upp stativet!
 
 

Gott




Det jag köpte i stockholm/fick av michelle

 
 

bilder från firandet av pappa!

 
 

grattis justin, 20 år. älskar dig ♡

 

stockholm snart! ღ

är så sjukt taggad!
snart åker vi, vi ska äta o så också så jag kommer att göra en video! tror att jag kommer lägga upp den här!
men ha en bra dag för det kommer jag ha! kram!
 

★EOS★

 

När jag var med bästaa förut idag









RSS 2.0