Raijsa

Gick upp 7 för att åka och hämta raijsa . Ska ha henne som nästan våran "egen" i en månad. Hon ska stå i ett stall ganska långt härifrån. Kommer va hos henne ganska ofta. Här är bilder på vackra tjejen!


Glad tjej!❤

Jag är glad för jag lyssnar på min Justin! Driv bilder!


Naglar!

Målar naglarna, ränder på alla förutom ena tummen där det står JB :)


Bullar

Nu har jag bakat bullar, Asså jag bakar hela tiden, haha. Men här är bilder! :)


Muffins

Nu har jag bakat klart! Vart lite brända men det var gott ändå. Bilder 💜


konditoren natta

nu ska jag baka muffins, bilder kommer sen!

Fredag

Hejhej! Idag hade vi klassikern-cykling och det var väldigt jobbigt. Cyklade 2 mil. Nu har jag fixat mina planscher och fixat kläder till imorgon. Kramiz! Lite bilder från Grekland .


-

Hejhej! Sitter här ute på balkongen med ett glas sprite i handen. Imorgon åker jag hem, tråkigt men ändå kul. Vill till skolan! Men inte till kylan. Nu väger jag säkert 20 kilo till bara för att vi har ätit så mycket! Haha. Jag har köpt lite mer grejer . En converse tröja, en Bieber tröja och en slajm grej. Kommer ett kort på sakerna här nere så ni kan se. Sen är det ett kort på alla grejer som jag har köpt i grekland eller det jag skulle ha till Grekland. Ha det bra kram!


Grekland

Hej! Förlåt för jag inte har bloggat och det är ju för att jag är i Grekland. nu har jag köpt internet. Vi har ätit god mat, badat i poolen och badat i havet, vart på stan och solat så vi blev solbrända. Jätte skönt väder här! Jag har bränt mig i ansiktet och på axlarna . På torsdag åker vi hem igen och det kommer inte bli Najs att komma tillbaka till kylan i Sverige men jaja. Klockan är en timme mer än i Sverige här . Så klockan är kvart över 9 här. Vi ska snart gå upp till takvåningen och ta lite dricka . Vi hörs! Hejdå! :)


Packning osv.


Bildbomb


Jág gillár šóckęr


Plugg,plugg,plugg


-handboll-

Då sitter jag här i soffan och är supertrött , ska snart sova. & guud vad jag längtar till Grekland! Bloggar imorgon , älskar er . Godnatt .

~Justin drew Bieber , du vet inte hur jävla mycket jag älskar dig. Du betyder så jäääävla mycket för mig! Din musik och din underbara röst, jag bara älskar hela dig. Jag ööönskar jag kunde gå på din konsert för du är verkligen min förebild och den jag verkligen ser upp till , älskar dig justin. Puss & hej!


Dagenn

Skola idag som vanligt nu sitter jag hemma och kollar på tv. Klockan 5 cyklar jag med Maja och Wilma till träningen. Jobbigt, men kul för det är ju sista träningen innan grekland. Åker imorgon natt kan man säga . Klockan 4 tror jag :)

Tack för ni läser! Nytt rekord nu :))


Lite bilder från igår när kusin var här :)


Bieber book !

Hejhej! Sitter och jobbar med min bok "Bieber book " som bara handlar om Justin Bieber . Fast jag egentligen borde träna på engelska gloserna som är imorgon, äh , gör det ikväll. Här är lite tjuvtitt på boken! Kommer lägga upp bilder så ni kan läsa boken sen när den är klar :)


:)

Klockan är 10 och jag funderar på att snart gå och lägga mig , godnatt!


•.•

Köpte ett par skor på ingelsta idag :)


Godmorgon!

Vakna för en stund sen och har bara suttit och chillat i soffan.ska till stan idag med , för Atlanta hittade ingen bikini och pappa var tvungen att skjutsa farmor så vi hade inte så mycket tid i stan. Men vi ska till ingelsta idag istället :)

Bilden ~
Ge honom lite utrymme , han vill kunna gå ut på gatan utan att folk kommer och överfaller honom . Ge honom lite privatliv.


Resultatet från gårdagens bakning


Muffins

Skulle göra muffins men misslyckades totalt. Håller på med en ny omgång och hoppas att det blir bättre!


Stan

Då har jag kommit hem från fotbollen som jag åkte och kollade på efter stan. Dehär är det jag köpte : byxor= kappahl | solglasögon = newYorker | bikini = newYorker .


Bilder

Fixat håret , snart bär det av till stan! :)

Lite bilder från igår+håret


~ always a belieber ~

LäS!
hej, vill bara klargöra en sak här. alla ni som säger att justin bieber är bög? för det första, har ni inget bättre för er än att hata någon som inte ha gjort er ett skit? han har en tjej som heter selena gomez, vet ni inte det? ta reda på saker innan ni börjar dömma folk.sjunger han som en tjej? håll käften och sätt er och lyssna på låten ''boyfriend''. sjunger bara om tjejer? sätt er och lyssna på låten ''pray''. Och han bryr sig inte om sina fans? han tar tid varje dag och tar kort med fansen och ger aoutografer till dom på sin EGEN tid. han väljer ut en tjej i publiken på varje konsert och sjunger för henne för att hon ska känna sig speciel. och ja, den som ni kallar, bög, ful, sjunger dåligt och mycket mer , han är min hjälte. han betyder så mycket för mig och jag älskar honom precis som han är! han har gett flera tusen till olika sjukhus och så. för hans egna pengar som han har slitit hårt för. & jag finns där för justin hela tiden och det är för jag är en belieber. belieber 4-ever. i believe in you justin♥

dagens låt :)


halloj!

så skönt med fredag! hade glosförhör på spanskan idag och det gick superbra! sen hade vi jumpa på sista passet och vi hoppade höjdhoppp, haha . när jag kom hem satte jag mig och kolllade mina skolfoton. bilder där nere- snart kommer dagens låt! :)





Hallu!

Ligger i sängen med en god bakelse och Justin . (ipaden om ni inte visste det) sen har jag mitt fina Justin Bieber täcke med. Har tränat handboll i 1och en 1/2 timme också så är ganska slut. Ska träna lite mer på spanska glosorna med, för jag tror dom är imorgon. Men jag kan det mesta så det är nästan lugnt . Här får ni bild på mig och bakelse(bakelsen har Michelle gjort)
-puss och kram!


"dålig på rubriker"

Imorse var det svinkallt . Frös ihjäl...
Men nu sitter jag här framför tv:n och är jättetrött. Har ju träning sen också, hur ska jag orka det? :O aja hejdå!


Städat!

Har städat i mitt rum och fixat lite juju saker . (Juju=Justin ) här är bilder på mitt rum. ( förlåt för suddiga bilder!)


dagenn

först var det skola som vanligt.
nu har jag precis ätit och sitter här framför tv:n.
ska nog inte göra mycket alls idag tror jag.
ajuste! michelle har ju vaarit i cypern i en vecka och kom hem i måndags.
vad brun hon är!
hoppas jag blir lika brun i grekiska landet ;)
tråkigt inlägg så ni får lite gammla bilder :)
 








Godnatt!

Säger godnatt med denna bild så hörs vi imorgon!


Dagens låt

Idag är det ...Justin Bieber - one love!

Lite bilder...


The day

Först var det skola , sen följde sajje och Emelie med mig hem och vi gjorde en film , haha ! Sen åt vi( bilden) sen drog jag till träningen och här sitter jag nyduschad och ont i benen ;) dagens låt kommer snart! :)


Dagens låt

Tänkte börja med dagens låt och idag är dagens låt : Justin Bieber- as long as you love me . Lite bilder...


Trött tjej här!

Dagen : först matte och svenska (storängsskolan) cyklade till grovad och hade spanska och sen musik. Åt på grovad sen cyklade vi till hårstorp och hade idrott, åh så jobbigt! Och nu sitter jag här och typ somnar..här är lite söta bilder! Haha nej..


Frukosten idag :)


godnatttt!

va och köpte godis och har suttit och gottat mig.
har precis kommit ut ur duschen och ska nog snart krypa ner, godnatt världen!

- kramis!

Dagen :)

Vakna typ 10 nånting sen åt jag och Linnea frukost och sen kollade vi på never say never. För Linnea var det första gången, men för mig var det 8:onde ;) sen gjorde vi inte så mycket mer. Men jag är superduper glad för om två veckor åker jag till Grekland! :D nu har jag ätit pizza och sitter och kollar på tv :)


Cillidill

Hejsan! Sitter här med bästa Linnea framför Mario kart . Sen ska vi till henne och hämta saker för hon ska sova här. Nu ska vi spela! Här är lite bilder! :)


Smått & gott

Seriös? Nej :)


Plugg,plugg,plugg!

Känner att jag har väntat för länge på att göra läxor Asså! Gjorde matteläxan om skala, och nu sitter jag och tränar spanska glosor. Måste bättras, fy på mig. Dålig outfitbild men aja. Tröja: ulla | byxor: cubus tror jag.


Vill ha!

Iphone, massa planscher, armband, converse tröja, Bieber tröja. Är säkert mer men har säkert glömt bort ;)


Hejhej!

Har inte så mycket tid på att blogga längre eftersom jag slutar senare osv. Va med sajje och Sally och gjorde nästan inget, kollade lite på filmen " älska mig" . Så himla sorglig :'( va lite ute och så. Men imorgon ska jag fortsätta på mitt linne som det ska stå Justin Bieber på , som jag håller på med i slöjden. Sitter i mina lilla hörlurar och lyssnar på underbaraste Justin . Outfit och så, tröja : cubus | byxor : Ulla |


*.*

halloj!
skolan idag var najs som vanligt.
direkt när jag kom hem tog jag nnutellamacka. mums.
sen packade jag väskan till handbollen och hoppas att det ska sluta regna snart så jag och wilma kan cykla till träningen!
här är en finfin bild jag gjorde när jag hade tråkigt :)

*.


Drar till skolan nu , hejdå!


.

åh, där gick luften ut , för det första har jag ^förlåt^ jävligt ont i tanden och jag kan inte äta.
och för det andra har jag fått väldigt dumma och nertryckande komentarer, asså snälla, låt mig va. jag tvingar er inte att kolla min blogg, så om ni inte tycker om den så strunta i och kolla? och att jag är ful? vad kan jag göra? jag föddes såhär. snällla sluta trycka ner folk och bara lev ditt eget liv.

Tårtbak!

Nu ska jag baka lite, kommer bilder på resultatet sen :)


Förlåt!

Förlåt för jag inte blogga igår men idag ska jag blogga mer! Vaknade klockan halv 9 idag och gick upp och kollade på tv, klockan är halv 11 nu så ska nog ta något att äta. Idag ska jag nog inte göra så mycket, kanske fixa lite i mitt rum osv . Slänger in lite bilder :)


RSS 2.0