Min underbara klass!

Nu är det bara några dagar kvar med min älskade klass. Vi har gått ihop i typ 6 år. Vi har varit med om mycket tillsammans bråk, skratt, tårar, och mycket mer, vi har haft jobbiga perioder och riktigt roliga! Jag kommer sakna er alla något otroligt och jag tror att nästan alla kommer att läsa detta just nu, och jag vill att ni alla ska veta att ni är bäst! Tack för allt. Kommer sakna er massa! Vi har ganska inte varit den perfekta klassen, vi har bråkat jättemycket , vi har varit pratiga och allmänt jobbiga, haha. Men ni är bäst! Och jag tillbringar nästan alla dagar med er och det är jag glad över att det är just ni, ni alla är underbara personer som jag verkligen inte vill tappa kontakten med, jag kommer sakna er massa och jag hoppas att ni kommer sakna mig lika mycket, jag älskar er underbara klass!


Fredag!


Lite mat när jag kommit hem ifrån marknaden


Marknad haul

Kik: nattahaag


Marknad!

Hej! Idag är det marknad! Pappa hämtade mig från skolan och nu när jag kom hem tog jag en bit macka och snart ska jag till mina kompisar så vi kan åka vidare till marknaden!


Vill ha!


Chubby bunny


Klassresan!


Om klassresan! ✌


Skriver bara mina åsikter!

Hej, nu ska jag berätta om en sak som jag tycker är så sjukt jobbigt! Det är då när någon köper samma kläder som en. Okej, det är inget fel med att få lite inspiration av någon annan men seriöst, för det behöver man inte köpa 3 tröjor som är exakt likadana någon annans, och det finns ju inte bara 5 olika tröjor att välja mellan heller. Man kan tycka att någons tröja är fin och man vill köpa likadan, sure, man kan inte bestämma vad någon annan ska ha på sig men enligt mig tycker jag det är skit tråkigt , rent utsagt att ha exakt likadan tröja som någon annan( nu tog jag tröja som exempel, kan va precis vad som helst) för jag känner att jag vill va mig själv, ha min egen stil osv. Jag förbjuder inte någon att köpa likadana kläder, varsågod! Gör det! Men jag är iallafall mig själv och jag försöker inte va någon annan. Hoppas dom som gör så fick sig en liten tankeställare. Fortsätt med att köpa det du vill men tänk efter om det verkligen är kul att ha exakt likadana kläder som någon annan! Jag blir jätteledsen, jag vill helst ha kläder som bara jag har men det går ju inte! Men det var min åsikt så inga hatkommentarer tack'


500 följare! 😀


Mellanmål


Morsdag

Idag är det morsdag! Själv sov jag till ungefär halv 11, medans min syster sov till kvart i 1. Mamma drog till sin mamma och pappa drog till sin så då kände jag att det var världens toppen läge att gå och köpa nått till henne i affären. Men precis när jag skulle gå ut smsade min andra syster att hon skylla gå och handla så vi mötte varandra utanför affären och sedan handlade tillsammans. Det fick bli en blomma, en chokladkaka och en annan sorts chockad som jag inte kan stava till, haha. Men sen när vi kom hem städade vi lite i huset sedan gjorde jag och min andra syster cupcakes som ni såg i videon jag la ut tidigare idag. Cupcakesen blev väldigt lyckade och så. Sen efter det har jag inte alls gjort mycket. Bara chillat hemma.förresten! Jag har laddat hem iTunes på datorn och sedan laddat in mina skivor i datorn, har försökt att ladda in låtarna i mobilen men det har inte gått. Så om det är någon som vet hur man laddar in musiken i iphonen kan ni skriva hur man gör i kommentarerna! Men det var allt för mig, hejdå!


Kvällsrutin! ✌


Cupcakes


Cupcakes


Lördagsgodis!


Omelett!


Godnatt!

Världens tröttaste just nu!


Spelar kort med pappa denna underbara fredag!

https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_519f965fddf2b362dc72d01f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2528474/6-3/pic_519f965fddf2b362dc72d01f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_519f966b9606ee791007c39b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2528474/6-3/pic_519f966b9606ee791007c39b.jpg" class="image">


Spelar kort med pappa denna underbara fredag!


Idag

Träffade dom nya klasserna idag och det var sådär.. kändes bara konstigt men det kanske bara är så första gången! Hoppas det! Men det var vissa som jag lärde känna första dagen så det var bra!


Flowers


Tog bilder igår!


Känslosam

Är så jävla känslosam just nu, räcker med att jag tänker på vissa stunder så börjar jag gråta...


Marknad snart!

Hallå, kom just på att det snart är marknad, helt sjukt vad tiden går snabbt! Nästa helg är det ju marknad! Ska bli så sjukt kul. Jag älskar marknader( när det inte regnar förstås)
Men det är ju grymt mysigt! Jag bara älskar helium ballonger! Men vi hörs!


Ullared <3

Sitter och kollar på Ullared och drömmer mig bort.Vill verkligen dit!


Klasserna

Cyklade hem så snabbt jag kunde så jag kunde få se klasserna. När jag kom hem sprang jag in och rev upp kuvertet och jag vart faktiskt ganska nöjd, kanske inte kom med alla som jag hade önskat men men.. Bara att hoppas att det blir bra år framöver! :)


Ullared haul!


Dagen

Dagen har varit jättebra! Bättre en vanligt och på hemkunskapen gjorde vi pastasallad vilket var jättegott enligt mig! Sedan drog vår lärare till en annan skola för att göra klasser till 7an. Och nej, dom har inte gjort dom än, haha. På fredag ska vi träffa dom nya klasserna och vi vet dom inte än, ganska dåligt tycker jag! Men nu sitter jag framför tv och äter! Mums


Outfit

Tröja : cubus 149:-
Shorts : H&M


Ansiktsmask


Gott mellanmål!


Min dag (igår)


Mat

Sitter och äter mat( eller macka) när jag har ätit ska jag orientera på gympa . Så tråkigt! Men här är en liten bild på min mat!


Godnatt


Fika


Frukost!


Eurovision song contest

Sitter och kollar på Eurovision song contest, tror faktiskt robin har en chans i år! Nä jag sett motståndarna, nej förlåt. Men ärligt! Tyckte inte om Robins låt i början men när den har gått mer och mer på radion har jag börjat gilla den och nu är jag typ kär i den. Den är verkligen inte bättre än Justins låtar men ganska bra faktiskt! Heja Robin!


Bildcollage ifrån idag

Hejhej, som ni kanske ha märkt har jag börjat med bildcollage, alltså att jag gör ett collage med bilder jag tar under dagen. Eftersom jag tar VÄLDIGT många bilder! Haha det är typ mitt drömyrke, att ta Bilder för jag ryker det är sjukt kul men här kommer ett bildcollage ifrån dagen


Kvällsmat


Gjorde detta igår


Äter hos mormor och morfar


Kvällsmaten förut


Två suddiga outfit bilder

Tröja : vero moda 50:-
Shorts : kappahl eller lindex


God kvällsmat!


Outfit idag

Tröja: carlings 149:-
Byxor : Ullared 199:-


Promenad


Post ifrån FRIDA (tidningen)


Post!


outfit

skor: fick dom när jag fyllde
byxor : lindex 249:-
linne: ginatricot 99.-
tjocktröja: ginatricot 99:-
armband : mormor har gjort det

Mat


Home!

Haft en jätte rolig dag idag! Hoppas morgondagen blir likadan! :D


Vlogg/haul

Kika:nattahaag
Kolla bloggen: www.nathaliehaag.blogg.se


DIY - mascara


Ute med hunden


TACK!

Ni kan höja siffrorna! Klicka in på kanalen! -> nathaliehaag


Svarar på era frågor!


Mat


Gör ditt eget läppbalsam


Min frukost imorse!


Fortfarande helg


Hej

Efter vi hade ätit hos kusinerna stack jag och min syster ut till stallet och red! Det var roligt, ska göra det imorgon med! Ska bli kul. Men nu sitter jag och äter SEN kvällsmat! Vi åt ju hos kusinerna runt 5 sedan vart jag lite hungrig så mamma gjorde skit god mat! Nudlar och kyckling! Jag har världens bästa mamma.


Dusch nu


HejSan bloggen

Idag ska jag till min kusin för han fyller på måndag! Sen kommer vi nog antagligen vara där ett tag och sen har jag inte planerat nått efter de men det kommer nog bli kul!


Känns som lördag..


Big foot


Nöjd med mascaran idag


Linköping!


Seriös tjej fixar sig


Så skönt

Tycker det är så sjukt skönt med "lov" vissa kanske säger studiedagar men jag säger iaf lov. För då kan man gå och lägga sig senare, och sova längre på morgnarna. Jätteskönt! Godnatt


Nöjd!


Dagen i bilder

Kommer en till sen


Hey!

Sitter här inne i stan och väntar på att syster ska va klar! Har köpt lite saker som jag är jätte nöjd över! Tror att vi ska äta kebab sen, livet leker!


Några utav dom senaste bilderna


Mat


Hello!

Idag var jag med Julia, Johanna och Erica och vi hade jättekul! Vi typ hoppade och gjorde massa skoj! Nu ska jag äta tacos! Mums!


Skola snart


Tånaglar

Måla tånaglarna nu sedan sova!


Jätte nöjd!


Stan


Bara för att


Taggad!

Idag blir det stan! Skit taggad! :D


Nu går jag och lägger mig o läser!


Tomorrow

Hej, tänkte bara berätta vad jag ska göra imorgon! Efter skolan ska jag till stan som jag verkligen har längtat efter! Det ska bli skit kul! Hoppas jag får med mig nått hem för jag fick ju pengar när jag fyllde!


Ibland gillar jag mitt hår


Hey summer!


May. 05, 2013


Nu ska jag måla


Fixat och klart


Fotboll

Kom nyss hem från fotbollen. Var och kollade med pappa. Han sponsrar det laget så vi var där och hejade, typ. Och det var skit kallt! Men nu ska jag fixa kläder till imorgon. Bye!


May. 05, 2013


Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar


Godmorgon bloggen


Efterrätten avklarad!


Förrätten avklarad!


Gästerna är snart här!


Egopics


Fotograferat


Mina ögon


Affären

Va nyss och handlade med mamma och pappa dom köpte typ bara mat eftersom vi ska ha gäster idag. Mammas och pappas kompisar kommer klockan 6. Och vi ska äta osv. Men jag fick lite godis av dom ifrån willys!Jättegott!


Angående mina parfymer..

Insåg att jag bara har parfymer som är rosa, lila eller röda. Faktiskt ganska coolt. Erkänn? Tycker det var ganska snyggt när dom stod brevid varandra. Hehe.


Jag älskar godis.


Todays outfit

https://cdn2.cdnme.se/2528474/6-3/pic_5184da4f9606ee090818abd4.jpg" class="image">


Min frukost


Tack för allt på videofyme


Syster målade naglarna på mig

Mina naglar är vita och dana men skit samma


Ikväll skiter jag i allt


Gött


glöm inte kanalen!

hejhej, ville bara påminna er om att jag har en youtube kanal.
glöm inte bort att kika in på youtube lite ibland för det kommer fler och fler videor där.
har hittils gjort 4 stycken men kommer nog ladda upp nån mer aldelles strax.
så kika in där så blir jag jätteglad! kanalen : Nathalie Haag .
 
kramisar!
 

FREDAG!


Gott mellanmål!

Macka med nutella


Hem nu


Look of today


Haul!


Jag och lite detaljer i rummet


Mat


Hej!

Har precis kommit hem från affären var med mamma och pappa och jag köpte en hel del! Supernöjd att jag köpte en egen nutella! Nu kan jag äta upp hela själv! MUMS.


Godnatt mina vänner!


Sova snart


Äntligen!

Det känns som mitt liv är perfekt. Allt går uppför och det uppstår inga problem eller hinder! Jag älskar livet!


Woho...

Roligt med geografi! Nej.
Buhuhu


NEEJ

Åh , nu börjar jag tänka på morgondagen. Alltid lika nervös innan nationella . (Tänk om jag måste gå om osv.) låter lite roligt men jag tänker så..hihi. Men imorgon är det SO, geografi! Och det suger jag på. Så ska nog sätta mig vid datorn och träna lite, hihi! Men det dåliga är att man inte får ha matsäck med sig och att vi ska ha vanlig dag efter. Tycker att vi borde få ta det lite lugnt resten av dagen men Nejnej! :). ( gammal bild)


Godmorgon

Finaste Justin får stå för bilden


Usch

Måste verkligen fixa mina naglar imorgon! Dom ser förskräckliga ut! Kolla bilderna. Jag MÅSTE verkligen fixa dom! Usch usch usch


Skit trött tjej!


Finaste vovve


RSS 2.0