Matbloggar!

Gjorde muffins med lite färger!


Matbloggar

Gjorde kola , såååå gott!


Matbloggar

Frukost , omelett och äggulor , ( äggulorna är det ändå som är gott på ett ägg)


Frukost

Klockan är kvart i tolv och jag ska snart äta frukost, har spelat Sims ett tag men det lagga så jag stängde av, ska göra frukost nu men bloggar mera sen! :)


:)

Tack för svar på andra inlägget! Det blir mat här :)


Matblogg?

Hallå, behöver hjälp. Ska jag skaffa en matblogg eller ska jag lägga ut maten på den här bloggen, det är så roligt att ta kort på mat. Behöver svar!


Lov ❤

Sitter och dricker coca cola och äter kola framför tv:n . Älskar lov! ❤


Dagens visste du att.....


Ska börja med "dagens visste du att..."


Godmorgon!

Klockan är 12 och jag ska äta frukost, haha , men vadå? Det är ju lov! Här är min goda frukost!


Trött tjej

Sitter i soffan efter en lång dag med laget. Först brottades vi och så sen åkte vi till Babylon och åt, jag åt kebabtallrik, jättegott! Sen följde jag med pappa ut med hunden.snacka om att det börjar bli kallt Asså! Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker, inte jättebra men aa. Godnatt, vi hörs imorgon!


Måndag

Tjatja! Har packat väskan för idag ska laget ha brottning och sen ska vi äta pizza , gottgott! Snart kommer Linn. SEB åker vi till brottningshallen, kram!


Söndag!

Drog iväg till stallet och red ut med raijsa. Kom hem och åt hemma gjord pizza. Köpte godis och nu sitter jag och äter, jättegott! Ska snart sova så säger godnatt!


Höstbilder!


Lördag

Klockan ringde klockan 9 och skyndade upp och packade handbollsväskan och åt . Drog iväg till aluceum och taggade till match mot malmslätt! 11-11 vart det. Får väll vara lite glad eftersom malmslätt är bäst i serien, men jag är inte nöjd med min insatts. Skrapa knät och sköt på stolpen, usch! Här är lite höstbilder men det kommer mera sen :)


Ojoj

Oj då! Glömde visst blogga igår! Tränade handboll och sen orkade jag inte blogga, sorry! Idag är det onsdag och när jag kom hem började jag göra massor med läxor! Sååå jobbigt och jag är så nervös inför SO provet på fredag, träna,träna,träna! Har jätte många läxor, usch! Engelska, so , matte och no . Åååh! Snart ska jag äta , kommer kanske bild , det är roligt att fota mat :)


Måndag

Den jobbiga dagen, men den var inte så jätte jobbig ändå, Roligt på spanskan och inte så roligt på musiken men jaja. Var i centrum med Sally, Emelie, Tilde och Marcus och vi lånade om lite böcker, sen åt vi på grillen, mums! Men nu börjar jag bli hungrig igen så jag ska ta lite att äta! Outfit bilder! Tröja: cubus byxor : cubus


Söndag!

Vaknade vid 11 någonstans och åt frukost och så, sen kom Dennis och Michelle för vi skulle till stallet, jag hoppade lite och aa, Dennis red lite! Men sen åkte vi hem och nu sitter jag här i soffan och väntar på att duschen ska bli ledig, taggar solsidan ikväll! :)


Mat

3rätters middag. För att farmor är här och äter , bilder!( Kommer mer bilder sen)


norrköping!

Hejhej! Sitter i bilen påväg till stan, ska inte kolla på nått speciellt faktiskt. Bloggar mer sen, hejdå! :)

Stall

Tagit på mig ridkläder och är redo för att åka till stallet och rida på raijsa! Lyssnar på believe som vanligt, ska bara borsta tänderna sen bär det av till stallet! Kram!


Här glider kingen in!

Tjenatjena!
Ganska okej skoldag idag, inte för farande till grosvad eller hårstorp .for till grosvad en gång och det var spanska . Gloserna gick ju bra, eller ja, jättebra. Fick exelente ;) hihi. Men sen var det idrott och lite no osv. Men hemma har jag pysslat lite , (gjort en liten teckning, kommer bild) men snart ska jag och michella handla godis, tjocka, jag vet. Men jag tror jag gör ett inlägg till sen, puss hej!


Sean banan!!

Kan inte fatta det, först gick jag , sajje och Johanna till centrum. Sean banan är ju i Finspång för att hangar körkort här. Vi bokade tid med honom klockan 6 så vi gick till grillen och åt och sen kollade vi lite i affärer och så. Sen gick vi tillbaka och vi väntade ett tag sen kom han ut och han är as rolig! Så tog vi bilder, bilderna kommer nu! :)


Del 2


Nadja och Justin satte sig i bilen,
Justin : vad fin du är!
Nadja:Haha, tack!
Justin: men jag menar allvar!
Nadja: ah tack du ! :)

Nadjas perspektiv :
Eh det där var ju skumt...


Framme vid fotbollsplanen:
Justin: ska jag bära din väska?
Nadja: ja tack, du är en sån gentleman!
Justin : sötis!

Nadja går in i tjejernas omklädningsrum och Justin går in i killarnas. När Nadja kommer ut står redan Justin och skjuter mot mål .
Justin : hej! Vad lång tid det tog!
Nadja: ja, jag måste ju fixa håret osv.
Justin: tjejer asså....

Fortsättning följer...


Oj!

Oj! Förlåt för att jag inte har bloggat, gick med Maja till träningen igår och sen tränade i en och en halv timme, sen glömde jag att blogga, ska verkligen bättra mig! Men idag har jag varit med sajje och emelie och vi kollade i gamla skolkataloger och lite mer. Bara för att jag inte har bloggat så mycket , får ni bilder!


Del 1


Kort förklaring :
Nadja Karlsson är en tjej som är 17 år och hennes bästis är Justin Bieber. Dom träffades på en konsert för 2 år sen och nu är dom bästisar, Nadja flyttade till USA och Justin och Nadja träffas nästan varje dag.


Justin ringde , - hej bästavän, hur mår du? - bra, själv då cooling? Sa Nadja. jo det är bra sa Justin! Har du lust att följa med mig och spela lite fotboll idag? Men vi måste smyga så ingen ser oss, för då kommer det massor med med fans och så. -men ja det är klart! När ska vi åka ? Sa Nadja. Jag hämtar dig vid två., sa Justin. Det blir bra , hejdå!


Justins perspektiv :
Yes! Det här kan få Nadja att börja gilla mig, hon vet ju inte att jag gillar henne! Åh vad jag längtar! Nu måste jag packa väskan och skynda mig till Nadja.


Justin knackade på dörren. Nadja öppnade. Hej, vad tidig du är, sa Nadja . Ja , jag orkade inte vänta, sa Justin. Haha sötis! Skrattade Nadja.


Fortsättning följer....


Novell

Nu har jag gjort noveller! Första delen kommer här straxt! :)


Måndag!

Förlåt för att jag inte har bloggat, har helt enkel inte orkat. Nu sitter jag här hemma framför tv och äter . Snart ska jag åka till raijsa och rida.


Glömde bilder på andra inlägget!

Haha


Äpple!

Haha dom här bilderna bjuder jag på! :)


Fredag/lördag

Linnea kom på kvällen och sov här tills idag, gick upp tidigt för det var våran första serie-match! Gick as bra och det var jättekul! Vi vann med 12-6 nånting! Yeah! Sen stannade jag med Nellie, Sara, Tuva, Nora och Sanna och kollade på fler matcher. Sen åt vi på o'learys och det var jätte gott! Och efter det kollade vi på en match till. Sen lekte lite med bollen. Men nu är jag hemma! :)


BäST

kollade nyss på min DVD som jag fick med believe. svinbra! kommer definitivt se den mer gånger!

tjo freedag!

har typ inget att skriva om, idag var det skola, idrott och då tog jag med mig min believe skiva, då vart idrotten bäst! sitter här i soffan och lyssnar på musik. skittrött om man säger så, men jag är sjukt taggad för match imorgon!! längtar! :D här är en gammal bild!

It didn't matter how many times I got knocked on the floor, But you knew one day I would be standing tall.

Hey! Kom precis hem ifrån Sally, ja vi åt våfflor och knäckte ägg i sallys hår. Haha! Men nu ska jag packa handbollsväskan och sen cykla med Linnea till träningen! Längtar så mycket till lördag för då är det den första matchen i serien. Ska packa nu, hejdå!
*bilder*


Öva,öva,öva!

Idag har jag varit ute i stallet och ridit raijsa. Nu Sitter jag och övar på engelska eftersom det är prov imorgon , säger godnatt för jag bloggar nog inte mer !


Yääääääääääääääääääääääs!

När jag kom hem låg det ett paket på bordet med mina efterlängtade saker!


kapitel 2

det var 21 april och justins första konsert var ju 22 och dina föreldrar kom in i ditt rum på morgonen och sa : jag tänkte..eftersom du inte fick tag på biljetter så kanske familjen kan åka till stockholm och bo på hotell och så kan du stå utanför globen när justin kommer, vad tycker du om det? du vart överlycklig och skrek : JA! senare på dagen bestämmde du kläder och tog fram ett par jeans och en bieber-tröja. du borstade tänderna och gick in i ditt rum och pussade en av dina jb-planscher. tänk, din dröm att få se justin bieber med egna ögon går i uppfyllelse! sen gick du och la dig i sängen och somna direkt......fortsättning följer!


trött

hej bloggis!
idag hade vi först matte och svenska , sen drog till grosvad, hade spanska och musik sen skulle vi äta på grosvad och jag hittade inte min mobil. lite sådär smått panik! men sen cyklade vi till hårstorp och hade jumpa och då kom jag kanske hade kvar mobilen i skolan och efter jumpan cyklade jag och sally till skolan och hämtade mobilen. den var ju där. men då kanske ni förstår att jag är lite trött ;) snart kommer kapitel 3 på bieber-berättelserna! 
 

Hej bloggen , jag är skitglad :)

Har precis beställt believe skivan och ett penskrin! Mamma och pappa beställde nått till mig som jag ska få i julklapp.vill veta vad det är! :D är sååå glad just nu så här får ni fula bilder, haha!


Colagodis!

Ja , nu tänker ni säkert : åh nu har hon bakat IGEN . Men då säger jag till er , det var faktiskt Patricias ide, hon fot iväg till stallet och undrade om jag kunde göra cola. Bilder! :)


Kapitel 1 : jag vill verkligen!

Du gick upp tidigt på morgonen, jo, för att Justin Bieber biljetterna släpptes! Du var så taggad på att få dom, att få se Justin Bieber på riktigt ! Inte på bilder , videor eller på tvn utan andas in samma luft som Justin. Du stog i kö ganska länge och sen när du kom in märkte du att biljetterna var slutsålda . Du bröt ihop totalt och grät nästan hela dagen. Du som hade väntat på dehär...fortsättning följer!


/

Ska börja med Justin Bieber berättelser igen, snart kommer första!


Svamp


I'm gonna live My life ~

(Dålig på rubriker så jag tar låtar eller en mening ifrån nån låt eller så) nu ska jag iväg till skogen och släppa hunden i skogen och samtidigt försöka hitta lite svamp, ha det bra så ses vi sen! :)


lördag!

hej! idag har jag nästan inte gjort nått. kollade på dennis fotbollsmatch och dom vann med 4-1:)

Efterrätt igår!

Pannacotta


Plankstek , ♡


Snyggt.


Fredag!!

Idag är det fredag! Sjukt efterlängtat! Kom precis hem från skolan och jag åt två bullar till mellanmål,haha. Nu sitter jag och äter lite godis, ska nog till hästen idag, eller ja, jag ska det när Michelle kommer hem. Kram!


Spruta

Tog tredje sprutan idag för att jag var i Grekland när dom andra i klassen tog den. Och fy vad ont den gjorde! Hoppar handbollen för att jag inte kan spela till 100% . Nu ska jag plugga sen ska jag baka bullar!


Tjatja

Har precis ätit och nu ska jag plugga, skoj! Eller nej...har SO och spanska. Måste sätta igång nu! Här är några oseriösa bilder!


Godmorgon!

Hej! Bloggar på morgonen bara för att jag gick upp tidigt, klockan är 7 nu och jag är klar, haha, men jag cyklar till skolan halv 8. Men nu måste jag gå, slänger in en bild på min plansch och några andra bilder på Justin.


Tisdag

Hej! Helt slut tjej som sitter i soffan och väntar på mat. Efter skolan åkte jag hem, packade väskan till träningen och sen cyklade till Linnea. Vi gjorde inte så mycket bara pratade och åt glass. Sen cyklade vi till handbollen och tränade i en och en halv timme. Sen cyklade vi hem i ösregnet, najs! Här är en bild på justin :)


Måndag

Idag var det skola och det var sådär. Vi cyklade ju fram och tillbaka hela tiden. Men nu är jag hemma och är helt slut . Ska till viberga sen med michelle sen ska jag till raijsa. Här är bilder från imorse sen några från nu :)


RSS 2.0