New in - Göteborg

Byxor -Tessie

Gant tröja - Åhléns city


Mac läppstift - Åhléns city

Göteborg

Hej, befinner mig just nu på ett hotell i Göteborg, idag har vi varit på Liseberg, vi var inte där så jättelänge för vi kom hit ganska sent. Men vi hann och åka lite iaf , vågade inte åka Helix iaf. Haha det får bli nästa gång! Men åkte Balder och lite annat kul! Men imorgon ska vi shoppa, hotellet är jättenära shoppingcentret "nordstan", det är precis nedanför hotellet så man ser det från fönstret! Men nu ska jag sova så jag orkar shoppa imorgon! Godnatt!





<3




Hunters



Är jag den ända som tycker att bruna hunters är så sjukt fula?Jag gillar inte hunters överhuvudtaget egentligen, men jag kan tycka att svarta hunters är snygga om man matchar det snyggt med kläderna. Men bruna hunters är ju så extremt fula. Ja jag tycker helt klart att dom svarta är snyggast! Vad tycker ni? 

Mat



Snygg outfit




Perfekt <3




Skolan

Hejsan, har inte bloggat på ett tag men vill inte känna mig tvingad så jag bloggar när jag känner för det. Men iaf, skolan har varit superkul! Det har slutat en tjej och börjat en ny kille i våran klass och det är ju synd att hon har slutat men på samma gång kul att det har börjat en ny, men iaf vi har bara chillat dom här 3 första dagarna i skolan, och inte gjort nått speciellt alls, det har varit kul faktiskt! Idag var jag med Lisa också typ hela dagen, haha men vi hade superkul även fast det spöregna och min underbara pappa var snäll och hämtade oss från skolan. Nu ska jag sova, godnatt alla! ❤️
Jag Lisa och Saeideh, mina älsklingar jag älskar er otroligt mycket. 

Bananpannkakor med hallon och keso!

Bananpannkakorna:
2 bananer
4 ägg
2 dl mjöl
1 krm salt
2 krm vaniljsocker 

Outfit bilder?!

Ska jag börja med sånna där bilder med en snygg outfit? vet inte hur ofta jag kommer lägga ut det för det tar jättelång tid! Men jag tycker det är kul och göra!vad tycker ni? Kram!
Alltså såhär som jag har gjort tidigare, fast om jag fortsätter kommer jag göra noggrannare! Kommentera! 

Öland

Hejsan, har glömt och skriva att jag är i Öland! Vi åkte hit i onsdags men då kom vi typ klockan 10-11 på kvällen så då tog vi bara upp tältet och gick och la oss ungefär. Men redan idag åker vi hem. Har precis vaknat och ligger kvar i tältet, mamma och pappa är och köper färska goda frallor i ett konditori i närheten. Det kommer bli så gott! Men sen ska vi ligga på stranden ett litet tag innan vi ska dra hem! Hoppas jag hinner få lite färg! Är ju fortfarande lika vit som innan sommaelovet hahah! Men kanske bloggar mer sen, kram!


Snygg outfit!




Godnatt




Mysig Kvällsmat





Myser ute i mörkret!




Lunch på Peking





tack för 508 prenumeranter och över 26 500 visningar på youtube!

 

Hemma från jobbet! Nu blir det att sätta upp den nya studsmattan!





arg och ledsen

hejhej, gjorde en mixed up challange igår och tänkte redigera den idag, men såklart så går det inte.. är så sjukt arg och ledsen för det går typ aldrig att redigera nått.. det går liksom inte att spara videon, och det är ju det som är så trist. att man sitter och redigerar sen när man ska spara, funkar det inte! då har man ju redigerat i onödan och nu har jag redigerat videon två gånger sen när jag ska spara funkar det inte! åh det är så irriterande! måste köpa en ny dator eller nått! videon kommer inte upp nu i allafall :( men tog några bilder som kommer nu!
 
 

älskade hund <3

 

Dygna

Nu har jag lyckats med att dygna! Fy det har varit riktigt jobbigt! Är fortfarande super trött och skulle kunna somna när som helst. Okej jag har dock inte klarat dygna helt än eftersom klockan bara är halv 7. Men jaja, haha! Jag kände att jag var tvungen att vända tillbaka dygnet eftersom jag vaknade 14:30 igår. Det är jätteljust ute nu! Aja snart ska jag väll gå upp och sätta mig vid tvn i vardagsrummet! Kram!





RSS 2.0